2777
2789
عنوان

چون راضی به رابطه ...نسی نیستم تنهاموندم 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5224 بازدید | 171 پست
یکی از بچه ها بالاتر میگه دوست های من با دوست پسراشون دست هم نمیدن  یعنی من موندم تو دروغگویی ...

الکی می گن.داستان دوست دختر دوست پسر تو این دوره فقط همینه.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وجدانا الانم دختر ،پسرایی هستن ک با نامحرم تو رابطه نیستن! چرا خودتو اینجوری حیف میکنی!

ولی تو هاشیه جامعه هستن 

همه به وشم عقب مونده میبیننشون

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
به نظرت عجیب نیست توی ۲۶ سالگی هنوز نتونستم دوستی موفق داشته باشم ؟

من تا ۲۶ سالگی اصلا با هیچچچچ کس دوست نبودم بعدم ازدواج کردم!

هرچند ۱۰ سال پیش بود

ولی بخدا تو همین کشور بودم و خیلی کارای مفید برا انجام دادن بود ،بجز سمت پسرا رفتن ک همش فقط اسیب روحی و جسمیه

چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما  
غلط کردن بشین سرجات تاآدمش بیاد اینایی که رابطه میخوان مردزندگی نیستن همون بهترکات بشن

دیگه رابطه دوستی که اصلا توبه 

قد168🤸‍♀️وزن شروع75😬وزن الان 64😌وزن هدفم 60کیلو گرم😍خدای بزرگ و مهربون سپاسگزارم🙏🙏
دقیقا منم همینو گفتم ولی متاسفانه گارد گرفتن البته حق هم دارن چون واقعا پسر های بد ذات سر راه استاتر ...

کلا رابطه دوست دختر دوست پسری همینه.مگر اینکه راه دور باشه و نشه 😁

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

من تا ۲۶ سالگی اصلا با هیچچچچ کس دوست نبودم بعدم ازدواج کردم! هرچند ۱۰ سال پیش بود ولی بخدا ...

منم تا یکسال پیش همین بودم 

به پیشنهاد دوستام شروع کردم به این کار 

اینایی که یک ماه نشده حرف از رابطه  میزنن خیلی بی شعورن و واسه ازدواج نمیخوادتون والا من با همس ...

دقیقا حتی من گفتم بابا صبر کن بهم فرصت بده یکم رومون باز بشه بهم بعدا این حرفا رو پیش بکش 😶

میفهمم 

منم ۳۲ سال و مجرد 

سنتی دوتا اومد شخصیتا به من نخورد ، رد کردم 

مدرن ، ادم حسابی نمیبینم 

فقط شاااانس 

هرکی تونست دعام کنه 

۳۲ سالمه خستم از تنهاییی 💔💔💔🖤

گیسووووو

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
ماهم واسه داداشم دنبال دخترآفتاب مهتاب ندیده میگردیم که پیدانمیشههههه

بهت بر نخوره عزیز 😄

مگه پسرا افتاب مهتاب ندیده هستن که براشون دنبال دختر اینجوری هستین ؟

منم تو دوران دانشجویی ( خوابگاه بودم) هر ۳ تا هم اتاقیهام دوست پسر داشتن البته حد و حدود رابطشونا نمیدونم ولی فقط بکیشون ب ازدواج ختم شد بعد از ۷ سال دوستی. منم همش تنها بودم و برام سخت بود( اون موقع منم تقریبا هم سن شما بودم ) و  فقط و فقط از خدا کمک خواستم که بهم کمک کنه و خویشتن دار باشم و بعد از اتمام درسم یک سال بعدش ازدواج کردم با فرد خیلی خوب و مناسبی. شما هم از خدا کمک بخواه و کم نیار. یکسری لذت ها زودتر هستند و بعدش چه بلاهایی سر آدم نمیارن و واقعا آدمو بد بخت میکنند. همون بهتر تنها بمونی تا برای فرار از تنهایی تن به هر کاری بدی .