2777
2789
عنوان

وقتی واسطه ازدواج میشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 35 پست
عجب آدمی بوده!  من معمولا بین کسای واسطه می شم که حداقل شناختی دارم  دلم می خواد ازدواج ...

اتفاوت یکی از دوستام بهم معرفی کرده بود هی گفت خیلی خوبه خیلی خجالتیه.ولی من چون تو ازدواج خودم گول خوردم به حرف کسی اهمیت نمیدم وقتی با یه نفر صحبت میکنم نظر خودم معمولأ درسته.حتی از شوهر خودمم وفتی اولین بار باهاش صحبت کردم خوششم نیومد به نظرم بی ادب میومد اینقدر اصرار کردند مثلآ رفتند تحقیق همه گفتند خوبه.الان که ۱۰سال باهاش زندگی میکنم میبینم درست فهمیده بودم خیلی بد دهن وبی شخصیته.

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اختلاف سنیشون چقدر بود

آقا ۵۰ وخوردی بچه هاش ازدواج کردند دختر هم ۴۰وخوردی ازدواج اولش هست

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

همش دعا می کنم برای همه خصوصا دختر خودم  وقتی یک نفر زنگ می زنه برای ازدواج برق چشماش می بینم ...

خدا بزرگه ایشالله به پاس این همه ازدواجی که جور کردی یه بخت بلند و خوب براش پیدا بشه اونقدر که تو خواب هم نمیدیدش که اینجوری بشه