2777
2789
عنوان

وقتی واسطه ازدواج میشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فامیل ما هم‌ ناشنوا بود با یه پسر سالم ازدواج کرد البته پدر دختره خیلی پولداره

نه عزیز ما که پولدار نیستیم من معلمم شوهرم مستمری بگیره یک زندگی معمولی داریم

سلام من یکبار میخواستم واسطه بشم برای ازدواج یکی از فامیلهام.که دیدم طرف آخرش اومد به خودم پیشنهاد ازدواج داد با اینکه میدونست شوهر دارم بچه دارم منم پشت دستمو داغ کردم دیگه نزدیک واسطه گری هم نرم.هرچند نیتم خیر بود

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نه عزیز ما که پولدار نیستیم من معلمم شوهرم مستمری بگیره یک زندگی معمولی داریم

کلی گفتم یعنی چیز محالی نیست 

فقط توکلت به خدا باشه و از خودش بخواه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
دیگه کم کم باید بره دانشگاه

به سلامتی. پس سنی نداره . ان شالله یه رشته خوب و دانشگاه خوب قبول میشه سر کار میره اونوقت یه ازدواج خوب هم قسمتش میشه .

من تو دانشگاه یه همکلاسی داشتم پاهاش کوتاه و بلند بود کامل میلنگید . درسشو ادامه داد دکترا گرفت الانم با یه پسر خیلی عالی و سالم ازدواج کرده.

سلام من یکبار میخواستم واسطه بشم برای ازدواج یکی از فامیلهام.که دیدم طرف آخرش اومد به خودم پیشنهاد ا ...

عجب آدمی بوده! 

من معمولا بین کسای واسطه می شم که حداقل شناختی دارم 

دلم می خواد ازدواج خوبی اتفاق بیفته که بعدها دعام کنن نه نفرین

من یه آقایی رو میشناسم بعد فوت همسرش رفت بایه دختری ازدواج کرد که دستش یه کم مشکل داره.ولی الان از هم راضی اند وخوشبخت

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

سعی کنید تو اجتماع باشه نمایشگاه بره کلاسهای مختلف. دانشگاه خدا حواسش به همه بنده هاش هست براتون صل ...

اینجور آدم ها وقتی با بعضی نگاه ها و سوالات مواجه میشن افسرده و ناامید میشن البته من مدام بهش روحیه می دهم 

اینجور آدم ها وقتی با بعضی نگاه ها و سوالات مواجه میشن افسرده و ناامید میشن البته من مدام بهش روحیه ...

اصلا براتون مهم نباشه

وقتی مهارتی داشته باشه حرفی برای گفتن تو جامعه اون موقع دیگه رفتار مردم اذیتش نمیکنه چون اعتماد به نفسش بالا رفته