یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ن لعنتیا گفتن باید تکرارشه...دیروز تو ۹ هفته و ۴ روز تکرار کردم ازمایش اولو ۸ هفتع و دوروز دادم ک م ...
این آزمایش بر مبنای وجود کروموزم y تو خون مادر هست اگه این کروموزوم رو ببینند میگند پسره به احتمال بالا , در خانمهایی که قبلا سقط پسر یا فرزند پسر حامله بودن احنمال اشتباه زباده فکر کنم
هعی چی بگم والا...هرساعت ی سال میگذره واسم.لعنت بهشون این تکرار کردن چی بود اخههه
علائم چی داری من موهای پاهام ضخیم تر شده بود اوایل کباب و جوجه کباب خیلی دوست داشتم اینها مخصوص پسرم بود سر دخترم ندیدم اینها رو سر دخترم چیز شیرین مثل شکلات صبحانه کیک اینها دلم میخواست
علائم چی داری من موهای پاهام ضخیم تر شده بود اوایل کباب و جوجه کباب خیلی دوست داشتم اینها مخصوص پسرم ...
بگم هیچ علائمی ندارم باور میکنی؟؟؟؟انگار ن انگار باردارم...اشتهام بیشتر شده بیشتر شور دوس دارم...برعکس بقیه از بوی غذاها خوشم میاد...حالت تهوع ندارم اصلا
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته... صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم... اللهم صل علی محمد و ال محمد. خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭