2777
2789
عنوان

یعنی سومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 194 پست
سونو نرفتم هنوز...۹ هفته و ۵ روزمه دیگه....تو ۸ هفتگی ازمایش تعیین جنسیت دادم ک امروز گفتن باز باید ...

انقد استرس نداشته باش بمون تا نوزده هفته که سونو بدی. مطمان تر هم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن لعنتیا گفتن باید تکرارشه...دیروز تو ۹ هفته و ۴ روز تکرار کردم ازمایش اولو ۸ هفتع و دوروز دادم ک م ...

این آزمایش بر مبنای وجود کروموزم y تو خون مادر هست اگه این کروموزوم رو ببینند میگند پسره به احتمال بالا , در خانمهایی که قبلا سقط پسر یا فرزند پسر حامله بودن احنمال اشتباه زباده فکر کنم 

این آزمایش بر مبنای وجود کروموزم y تو خون مادر هست اگه این کروموزوم رو ببینند میگند پسره به احتمال ب ...

عزیزم من ۸ هفته و ۲ روز این ازمایشو دادم...ب نظرتون چون دختر بوده گفتن تکرار؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
نه برا منم جوابش دیر اومد ولی تکرار نکردن 

شما جنسیتش چی بود؟؟؟

من ب مسئول ازمایشگاه گفتم خب اگه کروموزومyندیدین حتما دختره دیگه...چرا تکرار کنم؟

گفت نه اصلا..کلا جنین دی ان ای کافی توی خون مادر ازاد نکرده...

تو ۹ هفته و ۴ روز باز تکرارکردم

شما جنسیتش چی بود؟؟؟ من ب مسئول ازمایشگاه گفتم خب اگه کروموزومyندیدین حتما دختره دیگه...چرا تکرار ک ...

برای من گفتن پسر و درست هم بود حتما اینطوره که گفتن نگران نباش انشالاه به خواستت میرسی

برای من گفتن پسر و درست هم بود حتما اینطوره که گفتن نگران نباش انشالاه به خواستت میرسی

هعی چی بگم والا...هرساعت ی سال میگذره واسم.لعنت بهشون این تکرار کردن چی بود اخههه

هعی چی بگم والا...هرساعت ی سال میگذره واسم.لعنت بهشون این تکرار کردن چی بود اخههه

علائم چی داری من موهای پاهام ضخیم تر شده بود اوایل کباب و جوجه کباب خیلی دوست داشتم اینها مخصوص پسرم بود سر دخترم ندیدم اینها رو سر دخترم چیز شیرین مثل شکلات صبحانه کیک اینها دلم میخواست 

علائم چی داری من موهای پاهام ضخیم تر شده بود اوایل کباب و جوجه کباب خیلی دوست داشتم اینها مخصوص پسرم ...

بگم هیچ علائمی ندارم باور میکنی؟؟؟؟انگار ن انگار باردارم...اشتهام بیشتر شده بیشتر شور دوس دارم...برعکس بقیه از بوی غذاها خوشم میاد...حالت تهوع ندارم اصلا

هنوز جواب ندادن این عوضیا

جوابش چطوری باید بیاد؟؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
هنوز جواب ندادن این عوضیا

زنگ میزنن یا سایت داره؟

تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ من معجزه خدا رو با تماااام وجودم درک کردم....امام رضاجااانم یک عمر مدیونتم😭خیلی منو شرمنده کردی اقا جااانم😭 خدایا امیدم به خودته.‌‌‌.. صلاحم رو میدونی...تقدیر و سرنوشت من هر چ هست مطمنم بهترینه‌‌‌... من تو مسیر زندگیم فهمیدم فقط تو باید بخوای و من در برابر خواست تو عاجززززتررررینم.‌‌‌.. اللهم صل علی محمد و ال محمد.         خدایا هیچ بنده ایی رو با انتظار کشیدن برای داشتن فرزند امتحان نکن خیلی امتحان سختیه😭
زنگ میزنن یا سایت داره؟

جوابشو میفرستن واسه ازمایشگاه کرمانشاه ک ازمایش دادم...اونا هم بهم زنگ میزنن