2777
2789
عنوان

یعنی سومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4634 بازدید | 194 پست

اسی جوابو گرفتی فدات 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه پسر باشه....شیرینی چیه جون بخواه تو خواهر😂💜

پسر پسره پسر

قند و عسل پسر

😂😂

فردا خبرمون کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من اصلا ویار ندارم حالت تهوع ب هیچ وجه...صورتم شفافو بدون جوش شده...بدنم پر تر شده...پاهام اکثرا یخه ...

علائمت به پسر میخوره. 

مادر پسر خوش اشتها میشه.  

ولی دختر بدغذا و بد ویار و حالت تهوع... 

اکثرا اینطوره  البته استثنا هم داره 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
اسی جوابو گرفتی فدات 

ن عزیزدلم...۸ هفته و ۲ روز ازمایش دادم ک امروز زنگ زدن گفتن باید تکرار شع....امروز ۹ هفته و ۴ روزم بودم...خدالعنتشون کنه ک انقد ادمو سرگردون میکنن

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
علائمت به پسر میخوره.  مادر پسر خوش اشتها میشه.   ولی دختر بدغذا و بد ویار و حالت تهوع.. ...

چی بگم والا....این تکرار ازمایش دیگه باورمو ۱۰۰ درصد کرد ک دختره....

سونو که همون موقع بهت میدن جوابشو

سونو نرفتم هنوز...۹ هفته و ۵ روزمه دیگه....تو ۸ هفتگی ازمایش تعیین جنسیت دادم ک امروز گفتن باز باید تکرار شع

مگه تعیین جنسیت با آزمایشه؟ تعیین جنسیت با سونوئه که همونوقت بهت میگن. گرفتی ما رو؟

ی ازمایش هس از خون مادر متوجه جنسیت میشن.هزینشم ۲ تومنه...از ۷ هفته تا ۱۰ هفته میگیرن این ازمایشو

ی ازمایش هس از خون مادر متوجه جنسیت میشن.هزینشم ۲ تومنه...از ۷ هفته تا ۱۰ هفته میگیرن این ازمایشو

یعنی شما دو تومن دادی که زودتر متوجه شی جنسیت بچتون چیه؟🙄🙄🙄

من کاملا درکت میکنما. منم مثل شما دو تا دختر داشتم  دوس داشتم سومیم پسر باشه و شد ولی چیزی رو از خدا زوری نخواه بگو هر چی صلاحمه. 

استارتر عزیز جواب آزمایشت اومد? منم از این آزمایش داده بودم ٣ سال و نیم پیش برا همین میپرسم 

ن لعنتیا گفتن باید تکرارشه...دیروز تو ۹ هفته و ۴ روز تکرار کردم

ازمایش اولو ۸ هفتع و دوروز دادم ک مشخص نشده...حتما دختره دیگه