2777
2789
عنوان

یعنی سومی هم دختره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4633 بازدید | 194 پست
سلااام عزیززرم مبارررکه دیدی گفتم پسره شارژ منو بده زود

قداتشم من خواهر مرسی...‌بخدا الانم میترسم جزو اون ۲ درصد باشم ک خطا داره این ازمایش😑😑

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگم هیچ علائمی ندارم باور میکنی؟؟؟؟انگار ن انگار باردارم...اشتهام بیشتر شده بیشتر شور دوس دارم...برع ...

من خیلی شبیه شما هستم گاهی یادم میره باردارم 

اصلا تهوع ندارم اذیت نیستم پوستم عالی شده یکم تپلی شدم و همه میگن قشنگ شدی. دعا کن واسه منم پسر باشه .من کاربر خاموش تاپیک لوبیا بودمم قشنگ میشناسمت خدارو هزار بار شکر که به مراد دلت رسیدی انشالله به سلامتی زایمان کنی و پسرتم کنار دخترات خوشبخت بشه و سفید بخت بشه

من خیلی شبیه شما هستم گاهی یادم میره باردارم  اصلا تهوع ندارم اذیت نیستم پوستم عالی شده یکم تپ ...

قربونت برم مرسی..‌من از تاپیک لوبیا جواب نگرفتم...شما چندمین بچته؟انشالله ک کاکل زریه💜

سلام منم دو تا دختر دارم ولی ارزومه یه دختر دیگه هم داشته باشم

ایشالا ۴ تا دختر گل داشته باشی

قربونت برم مرسی..‌من از تاپیک لوبیا جواب نگرفتم...شما چندمین بچته؟انشالله ک کاکل زریه💜

سلام عزیز شما چیکار کردین  برای پسر دار شدن؟ کی اقدام کردین محرک خوردین ؟ امپول ازاد سازی زدین؟ خواهش میکنم راهنمایی کنین