2777
2789
عنوان

نداشتن خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تا وقتی تو خونه ای چطوری کسی ببینتت ازت خواستگاری کنه خواستگار سنتی با معرف که درد نمیخوره خودت ...

بیرونم برم قطعا دخترای خیلی خوشگل تری از من هستن. اکثرا قیافه پسندن تا شخصیت و ساده بودن طرف...

فداتشم مهربون از خدا میخوام به حق ۵تن بهترین خاستگار و بخت رو نصیبت کنه خوشبخت ترین عالم شی عزیز دلم ...

قربونت بشم.

ب سحر و جادو اعتقاد ندارم. ولی به دعا بله باور دارم.

لطف میکنی بی زحمت هر موقع تایمت خالی بود برام بفرست لطفاً ❤️

مرسی امیدوارم ک همه حاجت دلشونو بگیرن🥺

ای دویت عزیزم 🫂 بیا که من درکت میکنم ...اما اان دخترا شدن دایناسور گذشت این دوره زمون ...میلرن لب چ ...

خب چکار‌کنم من این مدلی نیستم و این شرایط برام پیش اومده متاسفانه. ماها شانس نداریم به شخصه خودم😔😔😔😔😔😔😔😔

خب چکار‌کنم من این مدلی نیستم و این شرایط برام پیش اومده متاسفانه. ماها شانس نداریم به شخصه خودم😔😔 ...

خب آره اما تلاشم باید کرد ...از گوشه کمد دربیا ...دخترم 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
چقد حرفای شما زیباست🥺❤️ اشعار برای خودتونه و علاقه دارین؟

نه بابا از اینور انور میارم میچسپونم به هم😁

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
حداقل یه چندتایی داشتی من اون یدونه ام ندارم😕😕

اینطور ک فک میکنی نیس اونا ب خاهر میگفتن ک میان خاستگار ولی ازشون خبری نبود اون یکی دوتا هم ک میومدن معتاد یا درب داغون بودن راستش من دنبال شوهر نیستم ولی وقتی میبینم دخترای کم سن تر از من ازدواج میکنن جلو دوست، خانواده خجالت میکشم دوستامم همشون یا تازه ازدواج کردن  یا الان بچه دارن ازم میپرسن ازدواج نکردی ؟ نمیدونم چی بگم   

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم