2777
2789
عنوان

نداشتن خواستگار...

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 90 پست
همسن برادرم هستین زنده باشین  ۱۷ ازدواج کردین سختتون نبوده من نگهشون داشتم تا ۲۰ شم بعد

چی بگم ولله ما که با عشق و عاشقی ازدواج نکردیم ...میگفتن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست ..یه خواستگار داشتم که منو نشون کرده بود پیچوند رفت سراغ یکی دیگه منم از ترس پس زده شدن خاک ریختم تو سرم ...حالا اونکه سر زندگیشه من بدبخت شدم

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
امیدوارم اتفاقای خوبی برات پیش بیاد:) منی ک ۲۴ سالمه حداقل یدونه خواستگار داشته باشم خواسته زیاد ...

فداتشم مهربون از خدا میخوام به حق ۵تن بهترین خاستگار و بخت رو نصیبت کنه خوشبخت ترین عالم شی عزیز دلم .

دختر بی خاستگارم نمیشه ولی من میگم هرکی خواست بیاد جلو نخواستم ... لقش والا دختر به این دسته گلی حالا هیچ خاستگاری نداری من ضاید بتونم کمکت کنم اما  دقیقا یادم نمیاد ولی چند سال پیش دخترعمومم مثل شما بود ۲۷ سالش بود مجردو... بعد این یه خاستگار اومد براش بعد اون کلا بختش بسته شد 

مامانم یه دعا بهش داد بعد یه هفته نامزد کرد اگه اعتقاد داری به اینجور مسائل که من از مامانم بپرسم چی بوده چون خیلی بچه بودم دقیق یادم نیست 

سبز میشوم در اوج آ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا اصلاح نمی کنی؟یه تغییراتی بکن  رشته ت چیه ؟ حتما برو سرکار یا حداقل یه جاهایی برو دیده ...

خانوادم رو اصلاح حساسه. قبل ازدواج اجازه نمیدن😕😕

رشتم آموزش زبان انگلیسی.

بخاطر چهرم نسبتا پره، اعتماد ب‌نفس کافی برای شاغل شدن ندارم😔😔

چی بگم ولله ما که با عشق و عاشقی ازدواج نکردیم ...میگفتن دختر که رسید به بیست باید به حالش گریست ..ی ...

دور از جونت عزیزم انشالله که مشکلاتت حل بشه قربونت برم 🙏

سبز میشوم در اوج آ 

نمی‌دونم درسته بگم یا نه ولی یه راه تضمینی که ماهی یه خواستگار داشته باشی اینه که معلم بشی ، اگر بری دانشگاه فرهنگیان که به دو تا سه مورد هم میرسه 

شاید آقایون معتقدن فرهنگ و توانایی تربیت فرزند خانومای معلم بیشتره و محیط کاریشون امنه که دوست دارن با این قشر ازدواج‌کنن.

هی روزگاار با ما کردی ناسازگار😓😓

دیر نیست ...عصر ها به خودت برس یه تیپ مکش مرگ ما بزن ..بیا برو بیرون یه دوری بزن چهارتا رمان بخون فاز عاشقی بگیر انشااءالله بختت باز میشه یار میاد پیدا میکنه ...البته این خانه فقط زنگ درش قسمت ما شد از دور نگاه و نظرش قسمت ما شد ...ده دختر همسایه دم بخت ولی حیف فوش پسر بی پدرش قسمت‌ماشد..هی داد زدم بخت پدر مرده کجایی نشنیدو فقط گوش کرش قسمت ماشد ...ولی خدا بزرگه تو جوونی وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد ..

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
سرکاری بری یا باشگاه یا دانشگاه ...کلا تو اجتماع باشی با آدمای بیشتری سر و کار داری موقعیت جور میشه& ...

درسته قبول دارم.

خیلی شنیدم توی همین رل زدنا پیشنهادات نابجا داده میشه و اکثریت برای رفع نیازاشون پا پیش میزارن. 

ب همین دلیل از رل و دوستی میترسم ک آخرش خودم صدمه ببینم.

دور از جونت عزیزم انشالله که مشکلاتت حل بشه قربونت برم 🙏

انشاءالله الهی همه خوشبخت و دلشاد عاقبت بخیر بشن آمییییییین🤲

عزیزم بهتره بری سرکار با تنها دانشگاه رفتن چیزی عاید ادم نمیشه بعد اینکه اینکه چرا صورتت رو اصلاح ن ...

بخاطر اینک خانوادم توی اصلاح صورت قبل ازدواج حساسن. و ب همین دلیلم اعتماد ب‌نفس کافی برای مشارکت در اجتماع یا شاغل شدن ندارم😕😔😔

ولی در کل معتقدم شما برنامه ی زندگی خودت رو داشته باش ، اسمش روشه هم سر ، یعنی در نهایت یکی نسبت میشه که هم سر و هم سطح خودت باشه پس اگر میخوای ازدواج‌خوبی داشته باشی سطح خودتو ارتقا بده و اینو بدون کلللااا آدمیزاد در حسرت چیزیه که نداره ، متاهل عاشق آزادی و تحرک مجردیه ، مجرد تو فکر آرامش و مشغله ی متاهلی

درسته قبول دارم. خیلی شنیدم توی همین رل زدنا پیشنهادات نابجا داده میشه و اکثریت برای رفع نیازاشون پ ...

ای دویت عزیزم 🫂 بیا که من درکت میکنم ...اما اان دخترا شدن دایناسور گذشت این دوره زمون ...میلرن لب چشمه تشنه تشنه برمیگردونن ..یه مثالی دارن دوست پسرو به شوهر تبدیل میکنن 

بخاطر اینک خانوادم توی اصلاح صورت قبل ازدواج حساسن. و ب همین دلیلم اعتماد ب‌نفس کافی برای مشارکت در ...

چهار تا کلیپ و‌  وویس از ادمای مشهور یا هر کسی که خانوادت ازشون حرف شنوی دارن بذار که بفهمن دوره زمونه عوض شده ، من نمیگم‌ارایش ولی این چیزا دیگه پیرایشه یعنی کاستن به منظور زیبایی . 

بخاطر اینک خانوادم توی اصلاح صورت قبل ازدواج حساسن. و ب همین دلیلم اعتماد ب‌نفس کافی برای مشارکت در ...

باهاشون صحبت کن منطقی اول از مادرت شروع کن

بگو که جامعه عوض شده و باید بروز باشی 

میتونی یروز مادرتو ببری مرکز خرید بگو مامان این دخترا رقیبای من هستن من باید یه چیزی برای ارائه داشته باشم وگرنه حذف میشم این قانون بقاس