2777
2789

سلام

ی ماشین شارژی  تو دیوار قیمت میگه یک و نیم ،اما میگه باطری و شارژر نداره

بنظرتون خریدنش میصرفه یا اشتباهه؟

اصلا قیمت باطری و شارژر چند هست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باطریش گرونه 

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟
نمیدونم چنده ولی اصلب ماشین شارژی به باطریشه دیگه شارژر فکر نکنم قیمتی داشته باشه ولی باطری رو سرچ ...

بخرمش بنظرت؟

پسرم سه چرخه،اسکوتر،دوچرخه داره حالا گیر داده ماشین شارژی میخوام

نمیخوام نو بخرم زیاد هزینه کنم

چیکار کنم؟

باطری گرونه ولی بازم مناسب تر میفته ازین ک بری نمایشگاه بخری

چقد گرون ؟حدودی؟

ببین دوچرخه اسکوتر سه چرخه داره حالا گیر داده ب ماشین شارژی 

نمیخوایم نو براش بخریم چون اصلا انضباط نداره 

بگیرمش بنظرت؟

بخرمش بنظرت؟ پسرم سه چرخه،اسکوتر،دوچرخه داره حالا گیر داده ماشین شارژی میخوام نمیخوام نو بخرم زیاد ...

پسر من دوچرخه و اسکوترشو مونور شارژی ایناشو بیشتر دوست داره

ولی اگر دوست داره بخر

من تولد یکسالگی خریدیم

ولی خوب خیلی بازی کرد

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
پسر من دوچرخه و اسکوترشو مونور شارژی ایناشو بیشتر دوست داره ولی اگر دوست داره بخر من تولد یکسالگی ...

پسر من چهار سال و نیمشه ،اصلا برا این سن کشش داره اون ماشین؟ی لحظه بمون عکسشو ببین

چقد گرون ؟حدودی؟ ببین دوچرخه اسکوتر سه چرخه داره حالا گیر داده ب ماشین شارژی  نمیخوایم نو برا ...

بستگی داره دیگه فک کنم از ۶ تومن باشه تا ۱۲ ۱۳ ملیون ، من سال ۹۵ واسه دخترم خریدم ۱ تومن الان باطریش خراب شده دختر دومیم هم بازی کرد باهاش والا ۴ هم مشتری داره  ندادم بره هنوز، اره بهتر از اینه ک نو بخری خیلی گرونه

پروفایل کُپی نشه🥰متاهل و متعهد💍 ی قنادِموفق💪🧁 عاشق پیشی🐈‍⬛🥺