2777
2789
عنوان

تو اتوبوس دختره...

696 بازدید | 22 پست

نشسته بودیم بادوستم 

بعد من سمت راست نشسته بودم رفیقم سمت شیشه

تا مقصد راننده 10 تا ترمز زد پر مسافر بیشترشم دختر و خانم

ترمز اول دوم دوتا دختر هی میوفتادن رو من . من خودمو میکشیدم کنار

5 بار دیگش دیگه واقعا الکی خودشون مینداختن رو من یکیش که باهام چشم تو چشم شد منم ورداشتم گفتم خانم چیکار میکنی و اینا !گفت اتوبوس مگه خریدی؟

دوس دارم هر جا دل بخواد بیووفتم هیچی دیگه بحث نکردم

رفیقم مرد از خنده ولی من هنوز که هنوزه احساس بدی دارم چیکار کنم؟نمیدونم من رفتار بدی انجام دادم یا اونا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم میگفتی منم ناخواداگاه هرکی سرم بیوفته رو شوت می کنم دیگه خوددانی😂

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
توهم میگفتی منم ناخواداگاه هرکی سرم بیوفته رو شوت می کنم دیگه خوددانی😂

من قشنگ تو محاصره بودم

دهن به دهن میشدم دیگه ادامه میداد 

از اونایی بود که دنبال دردسر میگشت

😂😂😂ناراحت نشو ههه

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

من بودم اینجوری پرتش میکردم اونور میگفتم مگه اتوبوسو خریدی دوست دارم هر کسو هر جا دوست دارم پرت کنم 

یا اون وسط ویشگون میگرفتی میگفتی ای وای فکر نکردم شمایی فکر کردم دستگیره اتوبوسه با خنده