2777
2789
عنوان

دیگه واقعا رد دادم

282 بازدید | 29 پست

سلام. یکی از تاپیک های قبلیم هم همین موضوع هست تقریبا

بیاید بگید با ی خواهر لجباز ۱۷ ساله که زبون ادم نمیفهمه و کلا هر چی مادر میگه این میگه نه و اخیرا هم اینطور نشده بلکه تو ژنش هست، چیکار باید کرد؟

/ پریودم، اعصابم و کمرم ر.یدن

🌷🌷👏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدارا

آخه به نفع خودشه

زبون نفهم به شدت بد دهن و دروغ هم کم نمیگه. و همه رو با هم میدوزه. وقتی هم مثل خودش میشم، کولاک میکنه. خودشو میزنه به اشک تمساح. کتک، تنبیه، زور، مدارا، هیچی جواب نمیده روش

🌷🌷👏

روانشناس ومشاوره تا حدی جواب میده وگرنه هر چی بیشتر باهاش لج کنین اون بدتر میکنه

فکر کنم وقتی بهش بگیم بره پیش مشاوره میگه آررره خیلی زجرتون میدمممم نههه؟ پس مامان چی وقتی فلااااانه

🌷🌷👏

آخه به نفع خودشه زبون نفهم به شدت بد دهن و دروغ هم کم نمیگه. و همه رو با هم میدوزه. وقتی هم مثل خود ...

خودت چند سالته؟

اگه همسن و سالش نيستي كاريش نداشته باش اون ك ميره مدرسه احتمالا  بقيه ساعتها ازش دور باش توي كاراش با مامان بابات هم دخالت نكن اهميت نده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
فکر کنم وقتی بهش بگیم بره پیش مشاوره میگه آررره خیلی زجرتون میدمممم نههه؟ پس مامان چی وقتی فلااااانه

نه عزیز من ببین بهتره اول مامانت بره پیش روانشناس خب اول با مامانت صحبت میکنن بعد میگن خواهرت بره با اونم جدا صحبت میکنن ودر مرحله آخر دوتاییشون با هم میرن داخل مطب 

اگه روانشناس کار بلد ببرین مطمئن باش تا حد زیادی جواب میده

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
۱۶ سالمه همکلاسیش هستم بنظرت راه دیگه ای دارم؟

اي بابا 

چ سخت 

چقدر فرق داريد باهم   حداقل كلاس مدرسه باهم نباشيد

عوض اينكه باهم دوست باشيد بهتون خوش بگذره چرا اينجوري هستيد

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
نه عزیز من ببین بهتره اول مامانت بره پیش روانشناس خب اول با مامانت صحبت میکنن بعد میگن خواهرت بره با ...

😅 خب راستشو بگم؟

اصلا موقعیت مشاور و روانشناس ندارم

چون اینقدر همه رو میندازه به جون هم

قلق همه اعضای خانواده رو بلدم ولی این یکی زیادی رو اعصابه. منم کنکور دارم

🌷🌷👏

اي بابا  چ سخت  چقدر فرق داريد باهم    حداقل كلاس مدرسه باهم نباشيد عوض اينك ...

😅 خوش میگدره اتفاقا خیلی

ولی همیشه سر هر چیزیش بحثه. درس خوندن، حموم رفتن، ورزش کردن. دختره ی...

🌷🌷👏

😅 خوش میگدره اتفاقا خیلی ولی همیشه سر هر چیزیش بحثه. درس خوندن، حموم رفتن، ورزش کردن. دختره ی...

یعنی مامانم بهش بگه زهر نخور میمیری

میخوره چون باید خلافش رو عمل کنه

در این حد

🌷🌷👏

😅 خب راستشو بگم؟ اصلا موقعیت مشاور و روانشناس ندارم چون اینقدر همه رو میندازه به جون هم قلق همه ...

ای وای چی بگم موقعیت خودتم حساسه که کنکور داری باید هم فضای خونه هم روح روان خودت آروم باشه بتونی درس بخونی 

ببین یه سرچ بزنی کلی سایت رایگان مشاوره هست میتونی خیلی راحت از اونا کمک بگیری

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱