2777
2789
عنوان

خانما بیاید این سونو روببینیداین پسره دیگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 96 پست
پشمام😂😂😂 میترسم منم برم پیشش من یکم خنگ بازی درارم در میاره دم و دستگاه خودشو با ذکر مثال برام تو ...

منم خنگ بازی درمیارم گفتم زیاد سوال نپرسم جلوشوهرم نگه چقد خنگی برای همون سکوت کردم😂😂😂

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم
منم خنگ بازی درمیارم گفتم زیاد سوال نپرسم جلوشوهرم نگه چقد خنگی برای همون سکوت کردم😂😂😂

خیلی هیجان دارم برام دعاکن استرس دارم🥹🥹🥹

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمام😂😂😂 میترسم منم برم پیشش من یکم خنگ بازی درارم در میاره دم و دستگاه خودشو با ذکر مثال برام تو ...

بعد ک نشون داد بگو آها حله فهمیدم مرسی خدافظ😂

منم با بیسکوییت زندم قرص اینامم نمیتونم بخورم چون اکثرا گرسنمه میترسم زخم معده ای چیزی بگیرم

منم غذاریاد نمیخوردم

خیلی هیجان دارم برام دعاکن استرس دارم🥹🥹🥹

انشانه ک سالم باشه وهرچی ک میخوای .بعدشم بیا بماهم خبربده خوشحالمون کن🌹

بعد ک نشون داد بگو آها حله فهمیدم مرسی خدافظ😂

اره بعد میام همینجا تاپیک میزنم خلاصه یجور میفهمم چی به چیه چون من باید تنها برم به این دکترام اعتباری نیست میگی گفته این دم دستگاهشه من نمیتونم خودمو نگهدارم خندم میگیره غش میکنم😂😂😂😂ماسک میزنم میرم گوشیمم میگیرم دستم اگر خندم گرفت بگم ببخشید یه پیام خنده دار بود😂😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

انشانه ک سالم باشه وهرچی ک میخوای .بعدشم بیا بماهم خبربده خوشحالمون کن🌹

چشم عزیزم دلم رو چشمم حتما انشالله 🥰🥰🥰🥰🥰

اره بعد میام همینجا تاپیک میزنم خلاصه یجور میفهمم چی به چیه چون من باید تنها برم به این دکترام اعتبا ...

اره منم تک کنی اتفاقا هم من هم دکتر خندش گرفت ولی زود رفتم بیرون ک طبیعی باشه😂

اره منم تک کنی اتفاقا هم من هم دکتر خندش گرفت ولی زود رفتم بیرون ک طبیعی باشه😂

چشم گلم حتما

😂😂😂😂😂وای نگو من فردا خودمم خندم نگیره یاد شما بیفتم دیگه ریسه میرم😂😂😂😂

چشم گلم حتما 😂😂😂😂😂وای نگو من فردا خودمم خندم نگیره یاد شما بیفتم دیگه ریسه میرم😂😂😂😂

😂😂😂😂انشالله ک خیره. بهم خبربدی عزیزم

😂😂😂😂انشالله ک خیره. بهم خبربدی عزیزم

حتما تگت میکنم یادم میمونه شما رو خودم امشب فکر نکنم خوابم ببره

حتما تگت میکنم یادم میمونه شما رو خودم امشب فکر نکنم خوابم ببره

من اینجوریم میخوام برم سونو خوابم نمیبره

من اینجوریم میخوام برم سونو خوابم نمیبره

من حالا اونجا که میرم بقول ما شمالیا میگیم مِرِ پِرکِش گیره😂😂😂😂انقد میترسم همه میفهمن😂😂

تبریک میگم ، ولی فعلاً وسایل مشترک بخر جنسیت که قطعی شد بقیه رو بخر

مرسی عزیزم ولی گفت صددرصد پسره