2777
2789
عنوان

خانما بیاید این سونو روببینیداین پسره دیگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 96 پست
من حالا اونجا که میرم بقول ما شمالیا میگیم مِرِ پِرکِش گیره😂😂😂😂انقد میترسم همه میفهمن😂😂

عه شماهم شمالی هستین من برای انزلی هستم شما چی😍😍میگم مهربونی

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه شماهم شمالی هستین من برای انزلی هستم شما چی😍😍میگم مهربونی

صومعه سرا عزیزم مهربونی از خودته قشنگمممم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اوخی.آره دیگه پسره

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سلام عزیزم چیشد رفتی سونو نی نی چی بود

سلام عزیزدلمممم نه والا شمارو یادم مونده گلم ولی هنوز نشده برم تاپیکامو بخونی متوجه میشی مصیبت پشت مصیبت ریخته سرم خیلی ناراحتم بیمه ماشین تموم شده خیلیم خطرناکه هنوزنداشتیم که بخوایم بیمش کنیم امروز تموم میشه بیمش تکون نمیتونم بخورم انشالله فکر کنم بیفته پنجشنبه جمعه که بخوام برم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سلام عزیزدلمممم نه والا شمارو یادم مونده گلم ولی هنوز نشده برم تاپیکامو بخونی متوجه میشی مصیبت پشت م ...

عزیزم،تاپیکاتو ندیدم،انشالله. ک خیره حتما حکمتی بوده نگران نباش❤️

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم