2777
2789
عنوان

خانما بیاید این سونو روببینیداین پسره دیگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 96 پست
نه زود نیست ان تی احتمال ۶۰درصدی میگن  اگر معلوم باشه تازه برای شما بزرگم شده معلومتر تره میگ ...

ن کسی متوجه نمیشه شکم دارم ولی لباسم خیلی تنگ باشه مشخصه ازمرغ ک عاشقش بودم متنفرم زیاد میل ب غذاندارم تهوع کم ولی کلاسه چهارباربالا اوردم شیرینی وترشی فرق نمیکرد همه چی میخوردم 

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اردبیل کدوم سنوگرافی رفتی

بیا همه عاشق شومبول پسرت و دکترش شدن😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بیا همه عاشق شومبول پسرت و دکترش شدن😂😂😂

پسرم بزرگ شد بهش میگم عکس شومبولشوگذاشتم تو سایت

پسرم بزرگ شد بهش میگم عکس شومبولشوگذاشتم تو سایت

به پسرت گفتیم بگو ولی به زنش نگو😂😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سونو گرافی دگتر یوسف نوری سرچشمه

دکتر نوری سرچشمه از همین تریبون میگم عاشقتم که عکس شومبول بچه مردمو از چند جهت میدی بهشون😂😂😂😂

ن کسی متوجه نمیشه شکم دارم ولی لباسم خیلی تنگ باشه مشخصه ازمرغ ک عاشقش بودم متنفرم زیاد میل ب غذاندا ...

خب منم از مرغ متنفرم🤢🤮از برنج 

عاشق قورمه سبزی و خورشت کرفس ولی شیرینی زیاد میخورم

هیچی نمیتونم بخورم هیچیا

دکتر نوری سرچشمه از همین تریبون میگم عاشقتم که عکس شومبول بچه مردمو از چند جهت میدی بهشون😂😂😂😂

😂😂😂😂عاشقت شدم😂😂😂اززیرش عکس‌گرفت بعدبلند شدم گفت ببین پسره گفت این بیضه هاشه اینم دم دستگاهشه دقیقا همینو گفت😂😂

غیرتی میشه یعنی😂😂

اره بابا دست میندازه دهن خودشو جر میده😂😂😂

خب منم از مرغ متنفرم🤢🤮از برنج  عاشق قورمه سبزی و خورشت کرفس ولی شیرینی زیاد میخورم هیچی نمی ...

منم چیزی زیاد میل نداشتم همین کیک اینا بیشترمیگرفتم میخوردم

😂😂😂😂عاشقت شدم😂😂😂اززیرش عکس‌گرفت بعدبلند شدم گفت ببین پسره گفت این بیضه هاشه اینم دم دستگاهشه ...

پشمام😂😂😂 میترسم منم برم پیشش من یکم خنگ بازی درارم در میاره دم و دستگاه خودشو با ذکر مثال برام توضیح میده😂😂😂☺وای قلبم😂😂😂😂😂وااااای😂😂😂

منم چیزی زیاد میل نداشتم همین کیک اینا بیشترمیگرفتم میخوردم

منم با بیسکوییت زندم قرص اینامم نمیتونم بخورم چون اکثرا گرسنمه میترسم زخم معده ای چیزی بگیرم