2777
2789
عنوان

خانما بیاید این سونو روببینیداین پسره دیگه نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 96 پست
نه زود نیست ان تی احتمال ۶۰درصدی میگن  اگر معلوم باشه تازه برای شما بزرگم شده معلومتر تره میگ ...

ن کسی متوجه نمیشه شکم دارم ولی لباسم خیلی تنگ باشه مشخصه ازمرغ ک عاشقش بودم متنفرم زیاد میل ب غذاندارم تهوع کم ولی کلاسه چهارباربالا اوردم شیرینی وترشی فرق نمیکرد همه چی میخوردم 

خدایا مواظبمون باش .هوای نی نیمو داشته باش ما ک کسیو جزتو نداریم قربونت برم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اردبیل کدوم سنوگرافی رفتی

بیا همه عاشق شومبول پسرت و دکترش شدن😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بیا همه عاشق شومبول پسرت و دکترش شدن😂😂😂

پسرم بزرگ شد بهش میگم عکس شومبولشوگذاشتم تو سایت

پسرم بزرگ شد بهش میگم عکس شومبولشوگذاشتم تو سایت

به پسرت گفتیم بگو ولی به زنش نگو😂😂😂😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

سونو گرافی دگتر یوسف نوری سرچشمه

دکتر نوری سرچشمه از همین تریبون میگم عاشقتم که عکس شومبول بچه مردمو از چند جهت میدی بهشون😂😂😂😂

ن کسی متوجه نمیشه شکم دارم ولی لباسم خیلی تنگ باشه مشخصه ازمرغ ک عاشقش بودم متنفرم زیاد میل ب غذاندا ...

خب منم از مرغ متنفرم🤢🤮از برنج 

عاشق قورمه سبزی و خورشت کرفس ولی شیرینی زیاد میخورم

هیچی نمیتونم بخورم هیچیا

دکتر نوری سرچشمه از همین تریبون میگم عاشقتم که عکس شومبول بچه مردمو از چند جهت میدی بهشون😂😂😂😂

😂😂😂😂عاشقت شدم😂😂😂اززیرش عکس‌گرفت بعدبلند شدم گفت ببین پسره گفت این بیضه هاشه اینم دم دستگاهشه دقیقا همینو گفت😂😂

غیرتی میشه یعنی😂😂

اره بابا دست میندازه دهن خودشو جر میده😂😂😂

خب منم از مرغ متنفرم🤢🤮از برنج  عاشق قورمه سبزی و خورشت کرفس ولی شیرینی زیاد میخورم هیچی نمی ...

منم چیزی زیاد میل نداشتم همین کیک اینا بیشترمیگرفتم میخوردم

😂😂😂😂عاشقت شدم😂😂😂اززیرش عکس‌گرفت بعدبلند شدم گفت ببین پسره گفت این بیضه هاشه اینم دم دستگاهشه ...

پشمام😂😂😂 میترسم منم برم پیشش من یکم خنگ بازی درارم در میاره دم و دستگاه خودشو با ذکر مثال برام توضیح میده😂😂😂☺وای قلبم😂😂😂😂😂وااااای😂😂😂

منم چیزی زیاد میل نداشتم همین کیک اینا بیشترمیگرفتم میخوردم

منم با بیسکوییت زندم قرص اینامم نمیتونم بخورم چون اکثرا گرسنمه میترسم زخم معده ای چیزی بگیرم