2777
2789
عنوان

956 نفرو بلاک کردم❤️

117 بازدید | 23 پست

۹۵۶ تا فالویینگشو بلاک کردم تا اگر دختر جدید فالو کرد بفهمم

خواستم با شماهم لایف هکامو اشتراک بذارم سیسیا

هر چند فک نکنم هیچ کدومتون به اندازه من یدالله پیگیر و بیکار باشید😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کردی🤣

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

البته اگر هم فالو کنه کاری از دستم برنمیاد🤣

نه باز بلاک کن دیگه

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من یک استاکرم😂

بیکاری

بخاطر یه پسر اینهمه خودتو اذیت میکنی که چی

کسی که واقعا بخوادت و بخوایش

قصدش جدیه

دنبال فالوور و فالویینگ جنس مخالف نیس

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

بیکاریبخاطر یه پسر اینهمه خودتو اذیت میکنی که چیکسی که واقعا بخوادت و بخوایشقصدش جدیهدنبال فالوور و ...

خسته شدم هیچکس تو زندگیم موندگار نیست

توانایی اینو داشتم که به هر کی ک بخوام برسما ولی نتونستم نگهشون دارم

شایدم بخاطر همین کارامه