2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بهم گفت پخمه چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 62 پست

کاش میگفتی پخمه نبودم که عروس خانواده شما نمیشدم😬فقط یه پخمه میتونه شماها رو بعنوان فامیل بپذیره

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب ابلهان خاموشیست همون بهتر که حرفی نزدی 

پسر من با نوه خواهر شوهرم هم سن هستند اونا به زور خودشون بچه رو بلند کردن راه انداختن پسر من ۱۶ ماهش بود هنوز چهار دست و پا راه میرفت گفتن چرا اینجوریه راه نمیره😒

گفتم هروقت زمانش برسه راه هم میره😏 😌الان پسر من خیلی قرص محکم راه میره من برای پیاده روی اربعین بردم ماشاالله خودش راه رفت ۳ سالشه اونا هنوزبا کالسکه بیرون میبرن توی خونه هم مدام انگار میخواد بخوره زمین

آخه این شد دلیل

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
انقدجلو دیگران عزت احترام دارن کسی باورش نمیشه

عزت و احترام مهم اینه خدا میدونه و یه روز رسوا میکنه. عزیزم الکی غصه نخور بچه تا هیجده نوزده ماه وقت داره .بعضی بچه ها تنبلن پسر منم دیر راه رفت دیر دندون دراورد و دیر حرف زد 

بگو پخمه نبودم عروس شما نمیشدم  یا بگو ببین چه ایرادی داشتین خودتون که اومدین از یه خانواده ...

کاش اینا ب ذهنم برسه بتونم بگم متاسفانه اشکم دم مشکمه همینکه اینبار زود پاشدم شکر وگرنه ابروم میرف

جواب شو میدادی میگفتی عزیزم من پخمه نیستم اونی پخمه هست خودتی نه من..... بنظرم شوهرت هم کار درستی نکرد که جواب شو نداد....... 🤕❤من به خاهر شوهرم میگم عشقم..  اخه مثل یک رفیق هستیم باهم پایه.. خیلی احترام هم رو هم داریم من 18سالمه اون 21

مگه به حرف اوناست ؟  اون دقیقا میخواست حرصتو در بیاره که موفق شده اگه بهش گفته بودی آره حق با ...

فعلا فرار کردم راستش خیلی حرصی شدم بعد چهار پنج ماه دیدمشون اینجوری گفت