2777
2789
عنوان

مراقب دختراتون باشید...

3077 بازدید | 64 پست

واقعیتش من یچیزی شنیدم دیروز که اعصابم بهم ریخت و شب هم درست حسابی نخوابیدم چون خودمم دختربچه دارم. ماجرا اینه که پسرخاله من با یکی از دخترخاله هام نامزد کردن.ولی خب ما رسم نداریم بدون عقد نامزدی بگیریم. اینام عقد کردن .خلاصه اسمشون نامزد بود.دوتا شهر دور از هم بودن. تا بعد شش هفت ماه از هم جدا شدن...ما هرچی ب پسرخالم گفتیم بابا تو که عاشقش بودی بمون زندگیتو جمع کن گفت نه که نه این افسرده اس اصلا بهم نزدیک نمیشه و حرف نمیزنه و.... خب دخترخاله منم یه دختر بی نهایت آروم،بی سروصدا ک صداشو بزور میشه شنید که چی میگه،جمع گریز و کلا منزوی بود. همه گفتن اینا ژنتیکشون اینجوری ارومه و...خلاصه اینا جدا شدن.حالا بعد یکسال،دیروز  خالم بهمون گفت پسرم به منم تازه گفته که مامان من با این دختر رابطه نداشتم ولی تو معاینه پزشک قانونی که گفتن دختر نیست و من کل مهریه رو باید میدادم چون من میدونستم هیچ رابطه ای نداشتیم زنگ زدم به خواهر بزرگه این دخترخالم و گفته اینجا همچین چیزی میگن.من باخواهرت کاری نداشتم ولی الان شما کل مهریه رو میخواید و... دخترخاله  بزرگمم به پسرخالم گفته من راضیشون میکنم ازت مهریه نخوان توام حرفی به کسی نزن ابرومون نره،این خواهرکوچیکه ما وقتی بچه بوده بهش تجاوز شده و ما از ترس نتونستیم چیزی ب پدر مادرمون بگیم.خلاصه بدون مهریه دادن طلاق داد. من شدیدا دلم برا دخترخالم سوخت. انقدر بهش سرکوفت زدن که افسرده ای،بلد نیستی حرف بزنی و... اما هیچکس از ته دل اون دختر باخبر نبود. ازینکه چه بلایی سرش اومده که افسردش کرده...مراقب بچه هاتون باشید. اگه یهو ساکت شدن،حس کردید گوشه گیر شدن حتما پیگیری کنید😓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم با  دوست دارماش میخواست همین بلارو سرم بیاره 

صاحب این کاربری  بخاطر نابود کردن همه ی باورهایی که بهش داشتن تبدیل به مرده‌ی متحرک شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭افسرده و خیلی خودشو باخت
چرا انقد ناراحت شدم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

منم خیلی ناراحت شدم. حالا یه موضوع دیگم شنیدم .به این موضوع بی ربطه ولی کلا داغون شدم از دیروز. ازینکه دختر بودن و زن بودن چقدر سخت و غم انگیزه تو این دنیا

پسرخاله بخاطر آروم ومنزوی بودنش خواست جدا بشه؟مگه فامیل نبودن ازاول نمیدونست ساکت وآرومه؟اگر عاشقش ب ...

چرا اتفاقا همه اول گفتن این دختر خیلی گوشه گیره ب درد تو نمیخوره ولی گفت نه این دختر دست نخوردس و پاکه و...همینو میخوام.. تو اون شش هفت ماهم دختره رو برد روانشناسی و... ولی میگفت روانشناس میگه باید تااخر عمر دارو بخوره. کلی هم قرص داده بود بهش.ولی رفته رفته بدتر شد .اینم انقدر مادر پسره گفت افسردس نمیتونه بچه بزرگ کنه و..طلاق بده اونم کم کم زده شد ازش