2777
2789
عنوان

مراقب دختراتون باشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت کی بهش تجاوز کرده؟؟ 

آره دختر بودن خیلی سخته 😔😔

اگه تو دنیا همه رو داشته باشی ولی خدا رو نداشته باشی فاجعه است از اون بدتر که اگه هیشکی نداشته باشی، خدارو هم نداشته باشی دیگه اسمی نمیشه روش گذاشت ته ته ته خطی، تو یه بن بست تاریک تاریکی منم الان همین حسی رو دارم، احساس میکنم به ته ته دنیا رسیدم کسی نیست به دادم برسه 😔😔

من فقط کسایی که دختراشون رو تنها میفرستن مغازه درک نمیکنم

با چندنفرشون هم حتی بحثم شده، یعنی رفتم در خونه طرف بهش گفتم

اما خیلیا بیخیالن

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
پسر خالت هم بی شعور بوده. بیچاره بهش تجاوز شده

اونکه بخاطر این قضیه طلاقش نداد. بخاطر افسردگیش دلشو زد. میدونی خب پسرخالم خیلی شوخ و پرحرفه. میگفت ما یه هفته مسافرت رفتیم این تو یه هفته بیست تا جمله بامن حرف نزد.خب خیلی سخته من نمیتونم پسرخالمم قضاوتش کنم

دلم برا دختر خالت خیلی سوخت🥲 ایشالا حال دخترای اینجوری خوب بشه🤍

من یکیشم نمیشه و‌نخاهد شد هرچقد بهمون خوبی بشه این هیجاش عدالت نیس ک ی دختر انقد باید زجر بکشه بخاطر همین قضیه

زمین گرم خوردن اون اشغال ...هیچ دردی از این دختر دوا نمی کنه...

معلومه که نه جسم شکسته درمان میشه ولی روح نه اما امیدوارم اون طرف انقدر تو عذاب زمین گیر و پست بمونه که حداقل دل دختر بیچاره کمی خنک بشه

🌃🏙
زمین گرم خوردن اون اشغال ...هیچ دردی از این دختر دوا نمی کنه...

واقعا ..این دختر الان ۲۹سالشه. دیگه نصف عمرش باافسردگی گذشت. از زندگیش هیچ خیری ندید. حالا اون ب زمین گرم بخوره چی عایدش میشه ازین به بعد