2777
2789
یا حداقل عسلی که بهش اعتماد کرد از این بسته بندیها چی خوبه؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارخونه ای هاکه کلن اب شکره ...خانواده عموشوهرم میدن زنبورداری براشون یه صندوق میزاره اونم خوبه درحدمتوسط روبه بالاس کیفیتش فقط کسی بایدبلدباشه موم وعسلوازهم جداکنه
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....میشه براشادی روح پدرم وهمه رفتگان یه فاتحه و صلوات بفرستید....ممنونم
رفتم عسل بخرم فروشنده زده عسل دارویی . میگم کیلویی چند میگه 80 میگم چقدر اصله ؟ شکر نداره ؟ میگه هیچ عسلی بدون شکر نمیشه
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
من مامانم نمایندگی پخش عسل و ژل رویال و گرده گل داره، من الان عسل ساکارز پایین میخورم که حامله م، حتی دیابتی ها هم میتونن بخورن، بهترین عسل ایرانه الان، میشه بدین آزمایشگاه تستش کنن. شیراز و تهران میفرسته براتون، اینم شماره ش
٠٩٣٥٥٧٠٦٣٢٣ رحیم زاده

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com