2777
2789
عنوان

خدا وکیلی عسل اصل و طبیعی گیر میاد یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 31 پست
بیخود کرد، ساکارز زیر یک درصد دارم میخورم من. دیابتی ها اینو میخرن بیشتر.منم الان دارم اینو میخورم که دیابت بارداری نگیرم

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

اره چرا پیدا نشه من پدرشوهرم مهندس کشاورزی بوده و زنبوردار و البته زنبوردار نمونه کشوری الان هم یه مغازه عسل فروشی داره تو خرم اباد عسل کیلو 25 تومن داره میگه خوبه 60 تومن هم داره میگه اونم خوبه یعنی از شکر تغذیه نشدن فقط فرقشون اینه که بعضیا کندو رو جای دور مییرن تو کوه و هزینش بیشتر میشه ولی اون 25 تومنیه عسل دشته و هزینش واسه زنبوردار کمتره در ضمن شدیدا معتقده عسل کیلو 200 یا 300 فقط کلاهبرداریه
نی نی ها من 92/5/7 تو بغلم اومدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مار گزیده شدم تا حالا کلییییی پول عسل دادیم قسم هم خوردن که اصله و شکر نداره اما دروغ بوده
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
ما از دوست همسرم عسل میخریم کیلویی 35 تومن اصلا شکر نمیزاره برای زنبورا زمستونا زنبورا رو میبره طارم زنجان که آب و هواش همیشه بهاریه واقعا عسلش طبیعیه آدم با انصاف و مومنیه
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام عسل رو فقط از کندو دار معتبر بخرید

از ایشون تهیه کنید

09191446428

یه عمر دعاشون کنید

واقعا اصل و معرکه است

چند ساله شناخت داریم ازشون

مخصوصا برای درمان معده عالیه

برگه آزمایشگاه الکیه

توی عسل مواد میزنن و کلی کلک داره