2777
2789
عنوان

میگه شپش گرفته 🤐

204 بازدید | 13 پست

بچه هاااا

همکارم چند روز پیش گفت دخترش شپش گرفته

الان امروز گفته خودشم گرفته 😣

امکان داره الان منم گرفته باشم؟

میزامون کنار همه. گاهیم میرم کنارش ازش سوالامو میپرسم.

یعنی منم‌ گرفتم؟ 

روسریتو بده جلو نه نمیگیری

شپش تا یه متر میتونه بپره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همکارتون آقا است یا خانوم . اگر آقاست چون سرشون پوشش نداره احتمال اینکه از سر اون خارج بشه بیشتره . اگر خانمه و مقنعه تو محیط کار میپوشین احتمالش ضعیفه . ولی بده مادرتون یا کسی موهاتون رو چک کنه

نه . در محیط کاری که قاعدتا حجاب دارید ‌. سرتو به سرش نزدیک نکن و تماس مستقیم نداشته باشید مثلا دوتاتون خم بشید روی برگه نگاه کنید و اگر لباس گرم می پوشید سر یه چوب لباسی با لباسای اون نباشه از هیچ راه دیگه ای در محل کار منتقل نمیشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خودش مقنعش همش عقبه 😓😓😓 رومم نمیشه چیزی بگم

نه اونو کار نداشته باش

اگه موهای خودت بیرون نباشه که راهی نداره

شپش به ساقه مو آویزون میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خودش مقنعش همش عقبه 😓😓😓 رومم نمیشه چیزی بگم

پس خانمه . بده یکنفر سرت رو چک کنه و فاصله ات رو باهاش حفظ کن . اگرم مبتلا شدی سریع شامپو ضد شپش استفاده کن و موارد دیگه رو هم رعایت کن ( لباس وسایل خواب و ...)

وأي بچه ها منم گرفتم اخه نميدونم از كجا گرفتم با خدااااا 😣😣 

كلا نميرم بيرون ️هر دو روز هم حمام هفته اي يكي دوبار شايد برن بيرون از كجا گرفتم اخه يه چيزايي هس استرس گرفتم انگار خودشه چسبيده ب  ريشه مو تقريبا با ٥ ميلي فاصله از ريشه مو ... 

رو نضالا هم حساسم از كجا اومده اخه 

ختي حيوان خونگي هم ندارم 😣

فقط دوماه پيش رفتم خونه دوستم ممكنه گربش داشته باسه من گرفته باشم؟؟ اخخ گربش همه جا مبخوابييد يه شبم خونشون خوابيدم ولي خودم ملاف داشتم  از تشك اون استفاده نكردم بين ملاف خودم خوابيدم 

اصلا نميزونم شپش هس يا ن دارمً از استرس ميميرم 😣😞

….

خانومه ولی مقنعش عقبه اکثرا ترسیدم یهو ☹

ترس داره . منم میترسم . چند سال پیش از یکی از اقوام دختر و پسرم گرفتند چه عذابی کشیدیم تا برطرف شد موهای بلند دخترم پسرونه کوتاه کردم . ناگفته نمونه چه بلبشویی هم تو فامیل شد . ماشا اله اون خانواده ای که مبتلا بود همه رو درگیر کرده بود حتی مهمانی که از خارج از کشور اومده بود . به خاطر اون مهمان همه خانواده بمدت یکماه تقریبا هر روز همدیگه رو میدیدند و اون خانم تقریبا بعد از 15 روز از دهنش پریده بود که آره پسرم از باشگاه گرفته بوده و تموم شده . همه بچه ها مبتلا شدند و بعضی از بزرگها هم