2777
2789

خیلی خستم اصلا مغزم نمیکشه بنویسم لطفا کمکم کنید حتی شده یه جمله

درمورد همیشه خنده روی بودن خوب است؟ 

کاربری دست یه نفره. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هستی بقیه شم بگم؟

ارههه میشه از اولش یکم شروع کنی بقیه رو خودم یه کاریش میکنم

یه متن ۴..۵خط میتونی برام بنویسی ان شالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

درس داشتم خستم اصلا مغزم نمیکشه

کاربری دست یه نفره. 

خنده رویی ینی با روی گشاده و انرژی مثبت با دیگران برخورد کنیم، مخصوصا با افراد خانواده. خنده رویی مصداقی از خوش خلقی و خوش اخلاقی می باشد. ضد خوش اخلاقی و خنده رو بودن بداخلاقی و برخورد تند و تلخ با دیگرانه.

برای خنده رو بودن باید نکاتی رو هم در نظر بگیریم مثلا در شرایطی که طرف مقابل در حال صحبت کردن جدی ست شاید این خنده رویی تمسخر به حساب بیاد یا در شرایطی که دیگران ناراحت هستن شاید این خنده رویی خوشحالی از  ناراحت بودن دیگران برداشت بشه ینی باعث سوء برداشت بشه. اگه خنده رویی از حد بگذره و متناسب با شرایط نباشه ممکنه انسان احمق بنظر برسه.

میخوای یکم دیگه هم بگم؟

خنده رویی ینی با روی گشاده و انرژی مثبت با دیگران برخورد کنیم، مخصوصا با افراد خانواده. خنده رویی مص ...

دمت گرممممم مرسییی 

میتونی؟ 

خیلی ممنونم واقعا 

یکم به صورت داستان بگو اگه میتونی ادامشو زیاد نمیخوام باشه معلممون زیادی گیرععع

کاربری دست یه نفره. 

ادامه ش: جایی که کسی خطایی یا گناهی مرتکب شده نباید خنده رو باشیم چون خنده رویی بمعنای تایید رفتار اشتباهش هست. در برابر افراد متکبر و خودبزرگ بین که خودشون رو برتر و بزرگتر از دیگران میدونن هم خوش اخلاقی و خنده رویی اثر مثبتی نداره.

بعضی عوامل باعث میشن انسان نتونه خوش اخلاق و خنده رو باشه مثلا در زمان تشنگی، گرسنگی، خستگی، بیماری جسمی یا فشار روحی، در زمان بی حوصلگی و هیجان مثل ترس یا اضطراب. بنابراین اگر فردی در چنین شرایطی خوش اخلاق و خنده رو نباشه کاملا طبیعیه. در واقع در بعضی شرایط جسمی و روحی انسان گاهی بر خلاف میلش نمیتونه خنده رو باشه و این بمعنای خوش خلق نبودن فرد نیست

مرسیییی یه نتیجه گیری هم میتونی بگی براش؟  

نتیجه اولا خنده رویی عمل بسیار پسندیده و انرژی بخشه (باعث انتقال انرژی مثبت به دیگران میشه)

دوم اینکه حتی در خنده رویی هم باید حد و مرز رعایت بشه ینی با توجه به شرایط و به اندازه باشه

سوم اینکه همیشه خنده رویی اثرات مثبت به همراه نداره مثلا در برابر کسی که مرتکب خطا و گناه شده این خنده رویی اثر منفی داره 

چهاوم اینکه حتی افراد خنده رو هم در شرایط ناخوشایند جسمی و روحی شاید نتونن خوش خلق و خنده رو باشن و این کاملا طبیعیه