2777
2789
عنوان

سردی شوهر

374 بازدید | 20 پست

دوماهه بیشتر اصلا شوهرم سمتم نیومده حتی دستشم بهم نخورده حتی عادت داریم کنار همم نمیخوابیم  اون زودتر میخوابه میره ت اتاق منم کنار بچه هام میخوابم قبلا هفته ای دو بار رابطه بود ک خودش خیلی حریص بود الان اصلا  درخواست نداره من چند بار بروش اوردم گفتم مطمعنی ت مردی والا مرد ب یخی نوبره یا  جای دیک سیر میکنی یا مواد میزنی یا ناقص شدی میخنده میگ لابد با کسیم  ،اینک بگم متادون میخوره

هی خواهر ما بیست روز سی روز یبار رابطه داریم خدا شاهده 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه هم بهش میگم  ت ن نیازای عاطفیمو براورده میکنی ن جنسی  ولی اهمیت نمیده زندگیمون  عادیه مثل دوتا ادم عادی کنار هم زندگی مکنیم بدون هیچ لمسی و جرف عاشفانه ای عادی و مسالمت امیز

هی خواهر ما بیست روز سی روز یبار رابطه داریم خدا شاهده 

وای ما برعکسیم 

ادم وقتی فکرو خیال داره هوس هیچی نمیکنه به شوهرتون شک نکنین همش بخاطر فکرو خیال و خستگی 

حالا شوهر من هروز میاد میگه من شرط گذاشتم که یروز درمیان همونم بعضی وقتا بهونه میارم 

چه کم  اذیت نمیشی؟

میشدم خیلی زیاااد 

ولی عادت کردم سردتر از خودش شدم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

وای ما برعکسیم  ادم وقتی فکرو خیال داره هوس هیچی نمیکنه به شوهرتون شک نکنین همش بخاطر فکرو خیا ...

فکرو خیال چی؟شش ساله ازدواج کردیم از اولین روز همین 

بود یعنی همیشه فکرو خیال هست

واقعا ؟ از کجا میدونی یعنی با کسی نیس

عزیزم تجربشو دارم همسر خودم قبلن تو هفته دوسه بار رابطه داشت از وقتی متادون مصرف میکنه دوماه یبار گاهی ماهی یبارمنم قبلا شک میکردم بهش ولی فهمیدم از قرصه

...

فکرو خیال چی؟شش ساله ازدواج کردیم از اولین روز همین  بود یعنی همیشه فکرو خیال هست

نه واقعا حق بدین بعضی از ادما سیستمشون این شکلیه نباید سرزنشش کنین باید خیلی اروم و منطقی دلیلشو بپرسین

الان من خودم از همون اولش سرد بودم الانم هستم تازه قرص ضد بارداری میخورم برا پیشگیری اونم بدتر الان من 1 ماه دلم نخواسته خب زور که نیس دل ادم نمیخاد 

ولی برا شوهرم میمیرم بغلشم میکنم میبوسمش ولی خب رابطه دلم نمیخاد