2777
2789
عنوان

من دیگه کنکور نمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 65 پست
باور کن سر این قضیه همش چشمم به حرف بقیه بوده  هشته شدم دیگه

عزیزم به ندای قلبیت گوش بده ، پشیمون نمیشی

منم امسال موندم پشت کنکور چون به ندای قلبم گوش دادم و پشیمون نیستم 

خسته هستم اما پشیمون نه

بنفش تا ابد 💜 چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم           مگر دشمن کند اين‌ها که من با جان خود کردم                طبيبم گفت درمانى ندارد درد مهجورى                                       غلط مى‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💙                           🎧🌙Tom Odell_another love                             
به نظر من سلامت خودتو روانت با ارزشتر از این چیزاست اگه میبینی توانایی پشت کنکور موندن نداری برو دان ...

ببین چقدر زده شدم حتی فکر اینکه کنار دانشگاه کنکور بدمم دیوونم میکنه 

بیشتر موهام سر استرس کنکور ریخت

ملکا هستم 💚  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا منطقه دو با هشت هزار پزشکی تعهدی اوردن که

انسانیم منطقه یک

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
آفرین بهت  بخدا من هرچی موندم هم سنم بالا تر رفت هم بیشتر گند زدم

ادم خستع میشه از درسم زده میشع . 

من خودمو میگم ک نمیتونم 

تو میتونی اگ بمون . 

اگ کنکورو اینطور ی نکرده بودن میموندم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
حق داری درکت میکنم چون منم امسال که بدم(۱۴۰۳) میشه سه بار

دختر خوب تعداد پست هات رو از برج ۱۲ ببین تا الان؟ 

به نظر من اینجا رو ول کنید بری پای درس امسال رو حتما حتما قبول میشی . 

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
ببین چقدر زده شدم حتی فکر اینکه کنار دانشگاه کنکور بدمم دیوونم میکنه  بیشتر موهام سر استرس کنک ...

منم امسال سال اولم بود از استرس موهام از نصف کمتر شده واقعا ارزش این همه فشار عصبی رو نداره

میخوای چیکار کنی شما

من پزشکی رو بین رشته های دیگه دوست دارم و خب اینجوری نیست که بگم کل پروسه کنکور دادن بهم تحمیل شده از طرف خانواده یه قسمتشم انتخاب خودم بوده

درسته علاقه اصلیم ادبیات و شعر و مجری گریه اما حس میکنم تو این جامعه پزشکی رو داشته باشم کنارشم علاقه اصلیمو پیش ببرم همه زاویه های زندگی رو پوشش دادم(مادی،پرستیژ، علاقه،…)

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
دختر خوب تعداد پست هات رو از برج ۱۲ ببین تا الان؟  به نظر من اینجا رو ول کنید بری پای درس امسا ...

من سوال زیاد میپرسم بیشترشم در مورد کنکوره

چون بقیه برنامه های ارتباطیم حذف کردم پس مجبورم برای مطلع شدن از اخبار روز(در مورد کنکور) از اینجا استفاده کنم

من سوال زیاد میپرسم بیشترشم در مورد کنکوره چون بقیه برنامه های ارتباطیم حذف کردم پس مجبورم برای مطل ...

سعی کن همینم کم کنی . به تاپیک هایی که از نا امیدی کنکور حرف می‌زنند نرو نمونش همون خانومی که ۴۰ هزار آورده بود. اصلا اصلا امیدت از دست نده . آنقدر واسش بجنگ تا به دستش بیاری  

عاشق لیمو هستم  اکثر وقت ها یه لیمو تو دستمه و دارم بوش میکنم  بهم احساس آرامش خاصی میده . البته ناگفته نماند که زخم معده هم گرفتم بخاطرش🍋🍋 
سعی کن همینم کم کنی . به تاپیک هایی که از نا امیدی کنکور حرف می‌زنند نرو نمونش همون خانومی که ۴۰ هزا ...

چشم حتما❤️❤️