2777
2789

سلام به همه دوستان میخواستم ازتون نظر بگیرم خیلی گیر کردم می‌خوام ی اندام خیلی خوب داشته باشم یعنی خیلی نایس می‌خوام برم باشگاه اما اصلا نمیتونم چه زمینه ای باشه مثلاً بدنسازی که اصلا پیشنهاد نمیشه زیاد اضافه وزن ندارما اتفاقا کمرم باریکه باسن پهن و پری دارم البته با کمی اضافه وزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌مربیم بگو هدفت چیه ک بهت بگم چ رشته ای بری؟

می‌خوام لاغر کنم ولی میترسم چون الان اندامم خیلی خوبه این اندامم بهم بریزه البته با یکم اضافه وزن می‌خوام ورزشی باشه که بعداً خواستم ول کنم ضرر نداشته باشه هم برای روحیه هم برای لاغری 

ورزش تو خونه هم کفاف میده  بدو گوگل سرچ کن کلی چیز میاد کم بخور فقط

میدونید من 16سالم بود ازدواج کردم شدم 90کیلو با ورزش تو خونه شدم 77 ولی دیگه می‌خوام برم باشگاه دلمو زد

می‌خوام لاغر کنم ولی میترسم چون الان اندامم خیلی خوبه این اندامم بهم بریزه البته با یکم اضافه وزن می ...

ببین  فیتنس خوبه اما چون نمیخای اندامت بهم بریزه

ممکنه کل بدنت یهویی بریزه

پس بدنسازی اگ پهلو شکم داری برو بدنسازی حرکات پهلو شکم بزن ب علاوه لاغری سفت و خوش اندامت میکنه

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥 
همون دیگه نمی‌خوام بدنم سفت باشه از عضله متنفرم 

عضلع نمیزنی

ببین بدن زن و مرد متفاوته زن اگر چندسال حریفی کاردارکنه بعدش عضله میزنه  و ب کمک آمپول و ویتامتیا

آرزوهاتو فالو کن مطمئن باش یه روزی بک میدن 💫❤️‍🔥