2777
2789
عنوان

شما بگید با این نامزد چه کنم

1432 بازدید | 83 پست

دانشجوام شهر خودم نیستم ایشونم تو دانشگاه منه خیلی خیلی گیر میده به همه چی از سلام کردن با بقیه بگیر تا مانتو مدل مو چرا مانتوت این شکلیه چرا چی حالا خیلیم امروزیه چکارش کنم دو قدم برم جایی میپره جلو خابگا خودم میبرمت نمیزاره برم خرید خودش میره هوا تاریک شه جایی برم دنیا رو خراب میکنه سرم 

کاربری دست دو نفره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون شکاکه امروزی کجا بود؟

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

نامزدی برای شناخت هست دیگه عزیزم 

اگه میبینی خیلی مشکل داره کنار نمیای جدا شو 

بعدا تو ازدواج دردسر میشه 

اگه میبینی مشکلاتش قابل حل هست حلش کن 

اما به نظر من نمیشه آدم بالغ رو تربیت کرد که 

حالا میتونی برید پیش تراپیست کمک بگیرید اگه قبول نامزدت خودشو عادی میبینه که ... دیگه هیچی ..

حتما خوب فکراتو بکن زندگی کردن یا همچین آدمی خیلی خیلی سخته 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍