2777
2789
عنوان

شما بگید با این نامزد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست
فک کن بدون اون هیچ جا نمیتونی بری و یه زندانی ابدی هستی اینجور افراد شکاک هستن که همون پارانویید از ...

شبیه فیلم ملی و راه های نرفتنه اش 

اون دیگه خیلی حاد بود میلاد کی مرام 

حالا شاید مشکل نامزدش قابل حل باشه 

ولی آخه اسی نوشته یکی نگاهش می‌کنه نامزدش عصبی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کن بدون اون هیچ جا نمیتونی بری و یه زندانی ابدی هستی اینجور افراد شکاک هستن که همون پارانویید از ...

همش میگم‌شاید بهتر شه نمیزاره رانندگی کنم میگه نگات میکنن ولی خودش خیلی خیلی با محبته خیلی محبت میکنه بهم

کاربری دست دو نفره

شبیه فیلم ملی و راه های نرفتنه اش  اون دیگه خیلی حاد بود میلاد کی مرام  حالا شاید مشکل ن ...

خب دقیقا برای همین میگم اخلاق هایی که میگه رو من همش تجربه کردم دیگه جونم گرفتم و فرار الان هم ازدواج کرد و هر روز با همسرش دقیقا سر همین موضوعات دعواست و همیشه سر زبون فامیلن

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
باشه چشم ولی چشممو نمیتونم ازش بردارم با اینکه اینجوری اذیت میشم از کاراش 

تو زندگی خودش روز به روز بعد ازدواج خوشگل تر میشه 

تو رو پیر می‌کنه با این رفتار هایی که نوشتی  حق میدم احساساتت قوی تر از منطقت هست 

تو زندگی با عقل و منطق پیش برو عزیزم 

بعدا پشیمون نشی 

ببین پدرت هم تو رو خیلی دوست داره و روت غیرت داره حتما اما اینجوری هست ؟ 

شبیه فیلم ملی و راه های نرفتنه اش  اون دیگه خیلی حاد بود میلاد کی مرام  حالا شاید مشکل ن ...

آره بخدا یه بار خاست پیاده شه تو ماشین یکیو بزنه بچم نیس بگم بچس چکارش کنم مامانم میگه این مشکل میشه واست 

کاربری دست دو نفره

آره بخدا یه بار خاست پیاده شه تو ماشین یکیو بزنه بچم نیس بگم بچس چکارش کنم مامانم میگه این مشکل میشه ...

نوشتی خیلی خیلی محبت هم می‌کنه عین همون محمد رضا فروتن تو فیلم قرمز 

اینجور آدما خیلی خطر ناکن 

همیشه فکر میکردم تو فیلم ها هستش اما تو واقعیت هم هست انگار 

ببین چشم عاشق کور میشه هیچی رو نمی‌بینه ببین دیگه چه قدر رفتاراش آزار دهنده هست که تو میفهمی و میبینی کاراشو

تو زندگی خودش روز به روز بعد ازدواج خوشگل تر میشه  تو رو پیر می‌کنه با این رفتار هایی که نوشتی ...

چشم گلم مرسی حالا امروز عصر کلاس دارم از الان گفته جلف نیای دانشگاه ، عقد نکردیم هنوز وگرنه خونه میگرفت زندونیم میکرد اینجا بخدا 

کاربری دست دو نفره

همش میگم‌شاید بهتر شه نمیزاره رانندگی کنم میگه نگات میکنن ولی خودش خیلی خیلی با محبته خیلی محبت میکن ...

ببین اینجور افراد. میدونی چرا خیلی محبت می‌کنن چون بی نهایت عاشق طرف میشن یعنی به طور افراطی وقتی که یکی رو اونقدر بخوای میخوای اون طرف فقط و فقط مال خودت باشه و از شدت همون دوست داشتنی که غیر معمولی تو رو زجر میده زندگی با آدم شکاک خیلی سخته تو هنوز باهاش زیر یه سقف نرفتی و رفتارهاش داره آزارت میده بعد تصورش بکن یه عمر بخوای باهاش باشی از گوشی و اینیستا و همه چیت بگیر همه چیت دائم چک می‌کنه همش فکر می‌کنه می‌خوان تو رو ازش بگیرن جان من خوب فکر کن اول حتی یه سوپری نمیزارتت بری 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
چشم گلم مرسی حالا امروز عصر کلاس دارم از الان گفته جلف نیای دانشگاه ، عقد نکردیم هنوز وگرنه خونه میگ ...

بخوای جدا بشی یهو میشه یه آدم دیگه مظلوم میشه هر کاری می‌کنه ترکش نکنی بهترین هدیه رو برات میگیره فکر می‌کنی اصلاح شده رفتارش  و فکر می‌کنی بهترین مرد رو زمین هست نمیتونی جواب منفی بدی حتی دختر باهوشی باشی 

اما بعد یه مدت دوباره اخلاقش برمیگیرده مریض هستن تقصیر خودشونم نیست نمیتونی بخاطر ترحم خودتو بدبخت کنی

چند تا فیلم همین مدلی دیدم که همین جوری بود 

حالا ایشالله هر چی به صلاحته عزیزم هر کاری دیگه حس می‌کنه درسته انجام بده از چند نفر آدم بالغ مشورت بگیر 

ببین اینجور افراد. میدونی چرا خیلی محبت می‌کنن چون بی نهایت عاشق طرف میشن یعنی به طور افراطی وقتی که ...

من خیلی خوشکلی و هیکلشو میبینم چشام بسته شده انگار رو رفتاراش خودمم خوشکلم خیلی محبت میکنه بهم نمیدونم با تین سخت گیریاش چه کنم عجلم داره عقد کنیم و بجای خابگا خونه بگیریم با هم اینم بگم اصلا درخاست بدی ازم نکرده تا الان تو دوستی یا نامزدی میگه بعد عقد

کاربری دست دو نفره