2777
2789
عنوان

خیلی ناامیدم

103 بازدید | 17 پست

نمی‌دونم حساب و کتاب این دنیا چجوریه اما من دیگه کم آوردم مدت ها جنگیدم و دیگه نفسای آخرمه،باورم نمیشه نه ساله ازدواج کردم و هنوزمستاجرم، خودم نتونستم با اون همه استعداد شاغل باشم ،افتادم تو غربتی که بچمو نمیتونم بذارم برم یه دکتر پیش کسی،خسته شدم از بس ترسیدم از خرج کردن یه ماشین نتونستم عوض کنم و هزار تا بلا سرم اومد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با رشته من کارم باشه تا پنج عصره، امسال می‌ره اول و تا یک بیشتر مدرسه نیست

ی پیج بزن ،چیزی بفروش ،عکاسی رو هم صبح انجام بده  ،بگرد ببین کجاها میتونی بری ،حتما پیدا میکنی،نا امید نباش ،اگه شوهرت محدودت نمیکنه برا شغل  ،وقت بزار بگرد

خیلی گشتم بخدا نمیدونی چقدر ناامیدم

نا امید نباش ،اگه مشکلات منو ببینی و عمر هدر رفته ،چی میگی ،همین که سلامتی و استعداد داری پس میتونی برنامه بریزی ،ذهنت رو آروم کن ،پیدا میکنی ،اگه عکاسی میکنی برو آتلیه ببین میتونی صبح ها بری ،بعد شاید خودت ی آتلیه عکاسی بزنی ،برا خودت کار کنی

رشته ات عکاسی هست

نه مهندسی متالوژی ارشد دارم ،نمیتونم سر هرکاری برم از لحاظ خانواده خودم پولدار هستیم و ...، فقط دلم میخواد خدا بهم رو کنه این همه آدم دورم شانس آوردن خداروشکر نمی‌گم چرا اما منم می‌خوام من و همسرم دیگه کمرون شکسته مثلا جفتمون مهندسیم، ۱۲ تومن کرایه خونه میدم نگران سلامت روان همسرمم، خودم داغون تر از اونم جوونی نکردیم بهترین روزای زندگیمون تو ناراحتی و بدشانسی گذشت

نا امید نباش ،اگه مشکلات منو ببینی و عمر هدر رفته ،چی میگی ،همین که سلامتی و استعداد داری پس میتونی ...

خودم نمیتونم بزنم سرمایه میخواد و مشتری ،اگه پرتره های منو ببینی شاه درمیاری چجوری معروف نشدم هنوز 

خیلی تلاش کردم  امیدوارم و شاد باشم اما چند روزه بهم ریختم دوباره انقد کلافم مچ دستامو صدبار امروز فشار دادم 

[QUOTE=393901293]خودم نمیتونم بزنم سرمایه میخواد و مشتری ،اگه پرتره های منو ببینی شاه درمیاری چجوری معروف نشدم هنوز&n 

اگه سلامتی و شوهرت آدم خوبیه ،آرامش ات رو حفظ کن ،حتما ی راهی هست ،برات دعا میکنم ی شغل خوب پیدا کنی ،میتونی صبح ها بری ،بچتم نزدیک محل کارت ثبت نام کن بعد بیار محل کارت ،خودت ببر و بیار ،درست میشه عزیزم