2777
2789
عنوان

شما بگید با این نامزد چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 83 پست
کاش بیشتر فکر کنه به خدا تا حالا هیچ تاپیکی من اینقدر کامنت نزاشتم و اینقدر ناراحت نشدم که به خدا با ...

اون الان عاشق هست قدرت نداره جدا شه شاید 

بعدا با یه بچه گرفتار نشه فقط 

امید وارم عقلانی تصمیم بگیره اسی

دقیقا همه ی ما یه سری از رفتار هامون شبیه خانوادشون هست نمیشه انکار کرد این موضوع رو  ما فکر م ...

شوهرم چون خانوادش راضی نمیشدن خودش تنها اومد خاستگاری 

به خدا داداشم انقد تو گوشم میخوند که خانواده مهمه نکن بیشتر فک کن مگه چند سالته منم فقط حرف خودمو میزدم فقط میخواستم راضیش کنم 

الان اصلا از زندگیم ناراضی نیستم خیلیم دوستش دارم اونم جوونشو میده واسم 

اما خوب چون با دوتا فرهنگ مختلفیم یه سری رفتارا رو ناخواسته انجام میدیم که باعث بحث میشه 

و الان تازه درک کردم که چقدر خانواده مهمه چون اون بچه تو اون خانواده بزرگ شده و چه بخوای چه نخوای یه سری رفتارا رو مثه خانوادش داره 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم چون خانوادش راضی نمیشدن خودش تنها اومد خاستگاری  به خدا داداشم انقد تو گوشم میخوند که خا ...

دقیقا همینطور هست عزیزم 

نمیدونم شاید با عقل تصمیم بگیره آدم 

خوشبخت نشه 

اما صد درصد اگه با عقل تصمیم نگیره آدم بدبخت میشه 

این حقیقت تلخ هست بازنده میشی 

تصمیم با احساسات آدما رو به نابودی میکشونن 

خیلی تلخه اما همه باید تجربه کنند انگار  تا بفهمن 

کاش بیشتر فکر کنه به خدا تا حالا هیچ تاپیکی من اینقدر کامنت نزاشتم و اینقدر ناراحت نشدم که به خدا با ...

ممنونم ازت باهاش حرف میزنم وایه عقد عجله ندارم من اون هوله

کاربری دست دو نفره

فک کن بدون اون هیچ جا نمیتونی بری و یه زندانی ابدی هستی اینجور افراد شکاک هستن که همون پارانویید از ...

سلام عزیزم خوبی یادته که من این پیام رو براتون گذاشتم دیدین الان به حرفم رسیدین خیلی سعی کردم پشیمونتون کنم ولی خیلی خام پولداریش بودین بهتون گفتم برین زیر یک سقف دیگه پولداریش براتون هیچ اهمیتی ندارد چون زندانی میشین

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍