دانشجوام شهر خودم نیستم ایشونم تو دانشگاه منه خیلی خیلی گیر میده به همه چی از سلام کردن با بقیه بگیر تا مانتو مدل مو چرا مانتوت این شکلیه چرا چی حالا خیلیم امروزیه چکارش کنم دو قدم برم جایی میپره جلو خابگا خودم میبرمت نمیزاره برم خرید خودش میره هوا تاریک شه جایی برم دنیا رو خراب میکنه سرم
عاشقشم ولی دیگه دارم زده میشم خیلی سخت میگیره بهم خیلی سر کلاس دانشگاه خودش میاد کنار دستم میشینه یه کارایی میکنه خدا نکنه یکی رو برگردونه سمتم یه فحشایی زیر لب میده حواسمو پرت میکنه هیچی حالیم نمیسه درس
از الان داره هویت شخصیتو میدزده و تورو به عنوان خودش تلقی میکنه، یعنی تورو هویت نمیدونه. تصمیمات تورو پوچ میدونه و نقض میکنه و تورو فاقد عقل لازم برای ادامه زندگی میبینه.
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
آدمی که انقد گیر میده چیزی به جز حرص دادن برات نداره
پسفردا همش باید نگران باشی تیپت و لباسات و یا سلام کردنت به دوستا و همکارات آقا رو ناراحت نکنه...من اگه جات بودم قبل ازدواج حتما این مشکلو هرطور شده حل میکردم یا اینکه کلا قیدشو میزدم...
فک کن بدون اون هیچ جا نمیتونی بری و یه زندانی ابدی هستی اینجور افراد شکاک هستن که همون پارانویید از نوع حادش هست تمام مهمانی رفتن هات همه کوفت میشه چون باید همش هواست به همچیت باشه وگرنه بعد از هر مهمونی یه دعوایی دارین باهاش اینجور افراد میخوان که تو فقط و فقط برای خودشون باشی حتی رفتن به خونه پدرتم محدودت میکنه خلاصه بهت بگم جز افسردگی هیچ آینده ای باهاش نداری
اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛ تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍