2777
2789

سلام خانوما

من پریودم از فروردین ب اینور هر ۲۸ تا ۳۳ روز بودش فقط این ماه ۶ روز تاخیر داشتم ۵ مهر شدم پریشب ساعت ۱۱ لکه داشتم همراه لخته دیروز صب خونریزی داشتم هنراه لخته حالا از دیروز ظهر باز تبدیل شده به لکه تا الان تا حالا سابقه نداشتم وسط سیکل این اتفاق بیفته برام کسی اینجوری شده تا حالا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم داره اپیدمی میشه بعد از خودم شما نفر دهمی هستی که این چند وقت میشنوم اینجوری شده ، من دکتر رفت ...

استرس که شدیدا داشتم چون ۲۳ مرداد ی رابطه بدون دخول داشتم ارضا نشده بودن بعد با دستمال ورودی واژن و گرفته بودم برخورد نکنه اصن نخورد بهم ۲۹ مرداد پریود شدم سر وقت ۵ مهرم شدم الان اینجوری 

قبلش کارم شب و روز گریه بود الانم استرس اینو گرفتم که نکنه بارداریه🤦🏻‍♀️با اینکه مشاوره انلاین گرفتم دکاره میگف امکان نداره

سونوگرافی باید بشی یا pco یا همون پلی کیستیک باشی

اردیبهشت ماه سونو دادم فقط نوشته بود ی کیست نرمال ۱۳ میلی درتخمدان چپه ک دکتر گف فولیکوله خودش از بین میره دارویی جیزیم ندادش