2777
2789
دوستان میدونید که من دو ماه اقدام بی نتیجه داشتم تا متوجه شدم همسرم کم تحرکی داره ولی متاسفانه در مراجعه به پزشک و خوردن مرتب دارو ها اصلا همکاری نمیکرد ، منم اقدام رو دو ماه تعطیل کردم تا دوباره آز بره و مسوولیت رو به خودش سپردم ، بعد دیدم نمیشه 😁😁😁
گرده نخل از زاهدان سفارش دادم، عسل بلوط مخلوط با ژل رویال از ترکیه پیدا کردم که اینجا هم هست،( پیدا نکردید کپسول ژل رویال تو داروخانه ها هست با عسل معمولی ) شیره خرنوب از عطاری خریدم،( پیدا نکردید خود خرنوب که دستورش تو نت هست)
از روز اول پری تا پانزدهم هر شب یک ق چ خوری از گرده نخل قاطی یک ق م خوری از اون مخلوط عسل خودم خوردم از روش هم یک لیوان قرص جوشان ویتامین سی همراه با ویتامین ای و اسید فولیک، روزها هم مولتی دیلی و کلسیم + د و امگا ۳ میخوردم
برای همسر همون مقدار از عسل و گرده بعلاوه یک ق غ خوری از شیرهخرنوب و همون ویتامین سی و ای،
پیاده روی هم هر دوتامون شبا میرفتیم ، همون ماه باردار شدم
و یک ساعت پیش دوستمم خبر مثبت شدن بی بی چک ش رو با همینا داد 😍اونم ماه اولش بود
من فقط قصد تقویت برای ماه های بعد داشتم و فقط دوبار اقدام داشتم
دوستم مرتب اقدام داشته.
قبلا فرمول بارداری!!! مو داده بودم ولی با شنیدن خبر بارداری دوستم فکر کردم شاید اگه دوباره تاپیک بزنم به درد بعضی ها بخوره .
آروم و شنگول باشید ، چه با نی نی و چه بی نی نی 🌹
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
سلام خانمی ممنونم ازت...شوهر منم کم تحرکی اسپرم داره...فقط تینایی که گفتی از کجا گیر بیارم اصلا در دسترسم نیست
رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعاء. ..رب لاتذرنی فردا و انت خیر الوارثین...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها همه شون هست سرچ کنید تو نت پیدا میکنید
فقط گرده نخل رو باید از آدم مطمئن بخرید که آرد قاطیش نکرده باشن و مال نیمه اول سال باشه
اینجا از بچه های جنوبی بپرسید
از میتی جون هم میتونید بگیرید
ژل رویال رو یکی از بچه های اینجا هم تاپیک داره میفرسته (پیدا نکردید کپسول ژل رویال از داروخانه ها)
شیره خرنوب تو عطاریهای تبریز پره، به عطاریها سفارش بدین براتون بیارن (موفق نشدید خود خرنوب )
عسل بلوط حتما فروش اینترنتی داره اگه نشد عسل معمولی اصل بخورین
مامان بهار من که بالا قشنگ توضیح دادم خواهر 😁 هر دوتامون مخلوط با عسل و گرده ، شیره خرنوب فقط همسر
من تا ۱۵ ، اون تا وقتی که باردار بشیم