2777
2789
عنوان

امشب با بابام دعوام شد.حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 61 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یکی بیاد خونت بخواد دزدی کنه جلوشو نمیگیری؟میگی ولش کن بذا هر کار میخواد بکنه؟پدر این دختر داره ...

به این فکر کن که اگه بخواد جلوی همچین پدری وایسه چی میشه ؟!‌

صد سال کوتاه نمیاد 

فقط اوضاع بدتر میشه خدایی نکرده دختره یه بلایی سر خودش میاره

بابات جنس دختر دوست نداره به شدت از جامعه میترسه شکاکه و ولی ولی خیلی دوست داره  دلم براش سوخت ...

خیلی بهم پول میده

اتفاقا این‌موصوع پوئن مثبتشه

ماهی سه تاپنج بهم پول توجیبی میده الانم میگه برو ازاد برامن اهمیتی نداره پولش

فکرمیکنم این موضوعو بدتعریف کردم

من خودم فقط توفکراینم که ازخونه برم براهمین مشکل داریم

منم همینو میگم بقیه خیلی بهم فشار میارن مرسی:)

بقیه همه از ترسشونه،جرات ندارن زندگیشونو تغییر بدن میخوان تو هم مث خودشون تااخر عمرت فرمانبردار باشی فقط

تو شجاعی،تو تخسی،تو نباید قبول کنی بهت زور بگن دختر،تو حق زندگی داری.درس خوندن که کار بدی نیس که بخاطرش بخوای پشیمون بشی یا عذاب وجدان بگیری

امیدوارم موفق بشی و انقد زندگیت تغییر کنه که بعد ها وقتی یاد امشبت میفتی بگی خداروشکر که اون دوره سیاه تموم شد و خوشبخت شدم

شما چرا فکر میکنی دوسش نداره ؟؟ داره عزیزم دخترشو خیلی دوس داره از جامعه خشمگینه و تهدیدی برای دختر ...

از حرفاش کارایی که پدرش میکنه تحقیر و توهیناش پیش بقیه ،خب بمونه تهران که باز همین وضعه چیزی عوض میشه؟! همه ادما که نمیتونن همیشه تحقیر شدنو قبول کنه یجایی میبرن

پدرت هیچ طوریش نمیشه برو دانشگاه دولتی درس تو بخون پدرت  توجیه کن بگو داشنگاه خوبیه رایگانه فلا ...

راضی شده بود

مامانم خیلی پشتمه

خدالعنت کنه فامیلای فوضولو مخشو شستشو دادن

به این فکر کن که اگه بخواد جلوی همچین پدری وایسه چی میشه ؟!‌ صد سال کوتاه نمیاد  فقط اوضاع بد ...

اصلااینجوری نیس.خیلی خوب اینجور ادمارو میشناسم این ادما بیشتر ادای دیکتاتورا رو درمیارن.ته دلشون همیشه یه ترسی دارن که نکنه بقیه گوش ب حرفم نکنن.پدرایشونم وقتی اول قبول کرده که باهاش بره نشون داده اونقدم ک میخاد تظاهر کنه قوی نیس.کافیه یکبار جلوی این ادم وایسی اونوقت این چرخه معیوب قطع میشه 

کسایی که میگن تو روش وایسه خیلی جو دارن مثل اینکه   با این کار همه چی بدتر میشه بهتر نمی ...

اتفاقا فقط باسلیطه گری میشه پیش رفت

چون‌متاسفانه بابامومیشناسم:)

پدرتون کُپ بابای منه...خودِ خودشه...هرچی بیشتر زمان گذشت بیشتر مهرش از دلم رفت...فقط از شرش به خدا پناه بردم و می برم...هیچکس تا این لحظه تا به امروز بیشتر از بابام...عامل وجودم توی این دنیا...بیشتر بهم آسیب نزده...گاهی به بلاهایی که به سرمون آورده فکر میکنم میگم لایق نفرین خدا هم نیست...

هرچه تبر زدند مرا...زخم نشد جوانه شد
مثل ما دهه شصتیها یی دختر ماهم سرخورده شدیم با یک سری تعصبات  با عموت نمیشه صحبت کنی یکم با پ ...

عموم ازبابام بدتره باز بابام بهتره

دختر بزرگشو نزاشت بره دانشگاه بعدم شوهرش داد

به پسرش که هم سن منه خرج کرد فرستادش دانشگاه براش خونه وماشین ومغازه خرید

الان به دخترکوچیکش میگه نمیزارم بری دانشگاه

چقد سخت نمیشه با مهربونی و زبون خوش باهاش صحبت کنی راضی بشه؟ با زبون مهربون بهش بگو بابا این فرصت ...

اتفاقا همیشه باهاش نرم حرف زدم هیچوقت صدابلندنکردم و توهین وبی ادبی نکردم:/

یه دوستی داشتم خیلی محدود بود دوستاش هر جمعه می فتن کوه باباش نمیذاشت و غر میزد چه معنی داره اصلااا بعد هی غصه مبخورد یروز جمعه صبح وایساد تو روشون و گفت من میرم بحث پیش اومد اما رفت هفته بعد وقتی برگشت باباش دعواش کرد هفته بعدش اخم کرد و تا شب باهاش حرف نزد هفته بعد عادی بود هفته بعدش گفت به به خسته نباشی دختر کوهنورد من☺️ اگه حقشو نمیخواست تااخر نشسته بود تو خونه حق گرفتنیه