2777
2789
عنوان

امشب با بابام دعوام شد.حق باکیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 61 پست

معلومه باید چیکار کنی خودتو به اون راه نزن محکم بگو من تصمیممو گرفتم اگه میبری که ببر اگه نه من میرم خودت برو به هیچ عنوانننن قبول نکن نزدیک بر ی که باز همینه زندگیت سلیطه بازی دربیار مظلوم بودن و خانوم بودن همه جا جواب نمیده اونجا هم کار پیدا کن روی پای خودتوایسا اگه نری خیلی بی عرضه ای

خنده دیگه خیلی وقته بامن قهره زندگیم شده جهنم  کاش میمردم:)

بابات جنس دختر دوست نداره به شدت از جامعه میترسه شکاکه و ولی ولی خیلی دوست داره 

دلم براش سوخت فقط نمیفهمم چرا تو پول دادن خساست میکنه شاید میترسه تو راه درست خرج نکنی البته مطمئنم شما خیلی خانومی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ ب پسری هم نگاه کنی این حقته.... تو ی دختر مجردی تو سنی هسی ک بالاخرع جذب جنس مخالف میشی بابات م ...

اصلا به حرف هیشکی نیس

اینا خاندانتن دخترو ادم حساب نمیکنن

به هرکی گفتم اصفهان دهن دماغشوکج کرده

اخه یکی نیس بگه خر چه داند قیمت نقل ونبات

اگه من برم اصفهان درطول تاریخ تو کل چندین طایفه اولین دختریم که رفته شهردیگه

از کجای کارای باباش فهمیدی دوسش داره؟! 

شما چرا فکر میکنی دوسش نداره ؟؟

داره عزیزم دخترشو خیلی دوس داره از جامعه خشمگینه و تهدیدی برای دخترش به حساب می آره ولی زورش فقط به دخترش میرسه بعدشم خوب کامپیوتر رو تهرانم میتونه بخونه دیگه باباش بد نمیگه 

چیکارکنم؟بنظرت کارخودموکنم برم اصفهان؟

پدرت هیچ طوریش نمیشه برو دانشگاه دولتی درس تو بخون پدرت  توجیه کن بگو داشنگاه خوبیه رایگانه فلانی رفته اعتمادشو جلب کن هر جودی/هشت برو منم پدرم مخالف بود در سالیان دور گذشته ولی من کار خودمو کردم به اتفاق مادرم رفتم ثبت نام کردم و برای اینکه خیال پدرم راحت بشه هر چند وقت یکبار میومدن هر دو سر میزدن بهم چرا نادرت خودشو کشیده کنار ددسته مرد سالاریه ولی ازش کمک بگیر خدا خودش کمکت کنه دختر با استعدادم .با زبون خوش با مادرت راضیش کنید بگو محیطش بهتر از آزاده و......‌‌

کسایی که میگن تو روش وایسه خیلی جو دارن مثل اینکه 

با این کار همه چی بدتر میشه بهتر نمیشه چرا فاز مستقلی بر می‌دارید ؟ 

بابا به این سخت گیری نمیشه زیر دستش کاری کرد باید متاسفانه کنار اومد وگرنه بدترم میشه

میگین باهاش دعوا کنه که بزاره بره اصفهان کسی که نمیزاره دخترش تا سر کوچه تنها بره نگری معجزه بشه که بزاره بره یه شهر دیگه

علوم کامپیوتر یه رشته قدیمی هست، اصفهان هم استاداش اذیت میکنن، ریاضیت خوبه؟ ریاضی زیاد داره. توی رش ...

فنی حرفه ای نبودم که

فقط مهندسی وعلوم میشه از ریاضی رفت ایناگرایشای ارشده

مغزمم میکشه اگه خیالم اسوده باشه

بیشتر به این خاطر علوم زدم چون مهاجرپذیرتر از مهندسیه

چقد سخت

نمیشه با مهربونی و زبون خوش باهاش صحبت کنی راضی بشه؟

با زبون مهربون بهش بگو بابا این فرصت دیگه تو زندگیم پیش نمیاد 

بگو اصلا بیاید چارسال بریم اصفهان زندگی کنیم ک من نرم خوابگاه کنار شما باشم سایتون بالای سرم باشه

دانشگاه اصفهان یکی از بهترین دانشگاهای ایرانه اینو تو نت سرچ کن بهش نشون بده یجوری دلشو نرم کن شاید باهات راه اومد

تو کل متنی ک نوشتی و خوندم هیچ جا ندیدم یکم از سیاست استفاده کنی ، با زبون نرم مار هم میشه از لونش بیرون کشید اینکه پدره و دلسوز زندگی تو 

کسایی که میگن تو روش وایسه خیلی جو دارن مثل اینکه   با این کار همه چی بدتر میشه بهتر نمی ...

شما یکی بیاد خونت بخواد دزدی کنه جلوشو نمیگیری؟میگی ولش کن بذا هر کار میخواد بکنه؟پدر این دختر داره جوونی و اینده بچشو میدزده.بااااید جلوی این ادم ایستاد