2777
2789

سلام 

پدر یا مادرهایی که برای بچه هاتون کتاب کمک درسی گرفتین مخصوصا ریاضی و علوم از چه انتشاراتی گرفتین

مثلا گاج، کلاغ سفید و....

از کدوم نوع بیشتر راضی بودین و میگین جامع هستش و بچه راحت میفهمه

من همیشه کلاغ سفید و خیلی سبز میگیرم براش 

الان که بزرگ تره ای کیو و مبتکران

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم سوم ابتدایی و احساس میکنم پایش ضعیفه  انگاری خوب سال‌های قبلیشو یاد نگرفته  بی‌زحمت ...

سلام بگردتوی اینستاخیلی مطالب خوب میزارن برای کلاس سوم بنظرم خیلی کمک میکنه به پسرتون شمابایدوقتی کلاس اول بود زیادباهاش تمرین میکردید

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
چکار کنم پایش قوی بشه همین کتابا خوبه یا از این فیلمای کمک آموزشی که تلوزیون تبلیغ میکنه بگیرم

بگوکتاب داستان بخونه روخوانیش خوب میشه وسوال های ریاضی بهش بدین حل کنه

اگه امضاموخوندی میشه برای شادی روح پدرمادرم یه صلوات بفرستی ممنونم 
سلام بگردتوی اینستاخیلی مطالب خوب میزارن برای کلاس سوم بنظرم خیلی کمک میکنه به پسرتون شمابایدوقتی کل ...

بچم دختره

باهاش کار کردم 

پارسالم خوب بود ولی انگار تابستون که فاصله انداخته یادش رفته

وای غلط املاییاش خیلیه

نمیدونم چرا اینجوری شده

اینستا و کلا کار با گوشیو میترسم باهاش انجام بدم

یکم بیش فعالی داره میترسم وابستگیش به گوشی زیاد بشه کلا ترجیح میدم با کتاب باهاش تمرین کنم