2777
2789

اون موقع هم با شوهرم مشکل داشتم  برادرش کلیه اش از دست داده بود  خانواده شوهرم میگفتن باید شوهرم یکی از کلیه هاش بده برادرش   خیلی تو زندگی من دخالت میکردن  من تازه زایمان کرده بودم مشکل مالی داشتیم  جوری یک وعده غذا میخوردم   ولی شوهرم همش ب خانواده اش کمک مالی میکرد  خانم ها شما  نمیدونین من چقدر از دست  خانواده شوهرم و خودش کشیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی واقعا طرز فکرتو عوض کن تو دوران جهالت زندگی نمی‌کنیم نذار روحیه اون طفل معصوماهم درگیر بشه 

بچه خوبه اهل باشه صالح باشه ذاتش درست باشه چه دختر چه پسر .والا من داداشای خودم یا بعضی از پسرای فامیل و میبینم کلااااا از جنس مذکر زده میشم 

اون موقع هم با شوهرم مشکل داشتم  برادرش کلیه اش از دست داده بود  خانواده شوهرم میگفتن باید ...

خب پس مشکل جنسیت بچه نیست 

کاش عنوانت رو درست مینوشتی گلم ،چون با این وضعیتی که شما میگی بچه پسر هم داشتی طفلی گناه داشت .

اگه قرار به قربانی شدن بچه ها تو این زندگی باشه دیگه دختر پسر نداره که 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
اولین کتک به دخترم ۶ماهش بود زدم

آفرین دلاور،باید تو شکمت کتکش میزدی اصن یا وقتی که تو بیمارستان آوردنش پیشت و گفتن دختره به جرم دختر بودن میزدیش

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
مشکل من بر میگرده به شوهرم  و خانواده اش که نابودم کردن

چرا انتقام بقیه رو از این بیچاره ها میگیری؟

آلبالووی سابقم....خداحافظ ای برگ و بار دل من🖤خداحافظ ای سایه سار همیشه🖤اگر سبز رفتی💔اگر زرد ماندم😞خداحافظ ای نوبهار همیشه🖤😭
 نه بخاطر دختر بودن  بخاطر  مشکل روحی که داشتم  حرصم  خالی کردم سرش

خب گناه دارن خواهر من،اونا چه گناهی دارن؟دوس داری یکی خودتو بخاطر گناه بقیه بزنه؟