2777
2789

وای خدا اگه یه کلمه ازاین حرفارو دخترت حس کنه نابود میشه 

مشکل تویی نه دون بچه ها باورکن پسرم بودن یه داستان دیگه داشتی ادم سالم راجب بچه هاش همچین چیزی نمیگه لطفا تغیر کن گناه دارن چون دخترن روحیشون حساستر 

سلام خوبی؟ پسرشما به حرف اومد کامل؟ 

سلام عزیزم کامل که نه ولی الان که نگاه میکنم خیلی بیشتر ازون که میگفتم کلمه میگه. یعنی بالای بیست و پنج تا کلمه میگه. از دکترش سوال کردم گفت اقدام خاصی نمیخاد خودت بگو بهش آب بده مثلا. بعد که اینو گفت بگو بهم آب بده یعنی جمله بگه کم کم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم کامل که نه ولی الان که نگاه میکنم خیلی بیشتر ازون که میگفتم کلمه میگه. یعنی بالای بیست و ...

خب خدارو شکر 😍

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بیچاره اون دوتا دختر😞بندگان خدا  باورت میشه اشکم در اومد

من هم خیلی براشون ناراحت شدم. 

هر کس تصمیم گرفت بچه دار بشه، (چه بچه دختر باشه و چه پسر و چه بچه سالم باشه یا خدای ناکرده مشکلی داشته باشه) باید بدونه که در قبال بچه مسئولیت داره و این مسئولیت را بپذیره... نمیشه بهانه آورد روحیه دختر داشتن یا پسر داشتن را ندارم یا سنم کم بود یا زیاد...

دختری که در سن ۱۰ سالگی کتک می خوره، هیچ عزت نفسی براش باقی نمی مونه...این بدترین ظلمی هست که می تونی در قبال کسی انجام بدی و عزت نفسش را بگیری.‌.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
چند تا دختر داری.؟

یه دختر یه پسر

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یه نفرو میشناسم.. پنج تا خواهرن.. میگفت پدرم ازصبح تا شب به مادرم سرکوفت میزد که عرضه نداشتی پسر بیاری برام این خانوم خودش بورسیه دکترای ژنتیک تو دانشگاه نمیدونم کانادا یا المان بود بقیه خواهراشم دکتر ومهندس بودن همه ام فوق العاده موفق.... نذار خورد بشن دخترات... بهشون روحیه بده