2777
2789
من هم پسرشو دلرموهم دختر فقط دختره به دردم میخوره پسره زن گرفته رفته دایم طلبکاره توقع داره بری کلفت ...

پسر فکرش کم تر ولی جدا از جنسیت من زود بچه دار شدم اولین بچه ام ۱۷سالگی  زده شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازت خواهش میکنم دست از این افکار بردار و تا میتونی به دخترات محبت کن . نمیگم لوسشون کن این با محبت فرق می‌کنه .بهشون این حس رو نده که تو اونا رو نمیخوای. ببخش اینو بهت میگم سعی کن همین دختر رو درست تربیت کنی برای پسر هم دوباره اقدام کن الان که دیگه کاری نداره برو تعیین جنسیت قطعی 

یه چیزایی به ذاته یه چیزایی هم به سرنوشتی که خدا رقم‌‌ میزنه

ما باید همه تلاشمون رو واسه تربیت بچه ها چه دختر چه پسر بکنیم باقی اش رو بسپریم به خدا

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
پسر فکرش کم تر ولی جدا از جنسیت من زود بچه دار شدم اولین بچه ام ۱۷سالگی  زده شدم

من الان دارم خون گریه میکنم از دست پسرم ..دخترم خیلی خوبه کاش پسرم دختر بود 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
حاضرم تمام داراییمو بدم ولی مامانم شما نباشی یا عین شما نباشه یا عین شما فکر نکنه 

لازم نیست داراییتو بدی چون مادرت که نیست و احتمالا هم مادرت مثل ایشون فکر نمیکنه چون همزاد پنداری نکردی😑

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

چقد مثل مامان منی 

اونم همیشه تو روم میگه دختر بدبخته بیچارس 

دختر ناقصه کلا 

من دختر نمی‌خواستم پسر میخواستم تا ماه شیشم حاملگیم گریه کردم نگفتم به کسی دختری خجالت میکشیدم 

انقد چیزای سنگین برداشتم تا بمیری ولی چیزیت نشد 

هنوزم ک بیست سالمه میگه من عاشق پسرم و از دختر متنفرم 

هیچوقت حرفاشو فراموش نمیکنم

سخته ولی بچه‌ هات‌ همون‌جوری بار میاد ک‌ تو آموزش بدی پس قوی باش

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

پسر فکرش کم تر ولی جدا از جنسیت من زود بچه دار شدم اولین بچه ام ۱۷سالگی  زده شدم

اتفاقا پسر سخت تره، دوره ی بلوغ پسرا خیلی حرص میدن... در طول روز چند ساعت برای خودت باش باشگاه ثبت نام کن یا کلاسی چیزی... تنها برو پیاده روی سعی کن حال خودتو خوب کنی، مشکل جنسیت بچه ها نیست مشکل افکار خودته