2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راس میگه ...مادرشوهر همه جورش چندشه باور کن

نه که چندش

منظورم اینه مادرشوهر درگیر حاشیه میشه

هی میخواد یه حرفی بزنه مثلا زود از توش حرفای دیگه درمیاد

ولی خب مادرزن این مسائلو نداره

باکلاس و خانوم میشینه یه گوشه🤣🤣

الان مامان منم هی یه وقتا میگه چقد خوبه که مادرزن شدم راحتم🤣

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

من بچه دوممو که بدنیا آوردم افسردگی شدبد گرفتم،جوری که زندگی برام اینقدر بی معنی بود که روزی چندبار به خودکشی فکر میکردم...کلی مشاورو روانپزشک،کلی دارو،همدریدیای شوهرم که پا به پام روزای سختو میگذروند،گریه های مامانم بخاطر حال بدم،هیچکدوم ذره ای حالمو تغییر نداد فقط به عشق دخترم خودمو از اون شرایط کشیدم بیرون.... 

روزی چندبار تکرار میکردم احمق اگه خودکشی کنی اون قراره چی بشه بمونو بجنگ واسه خوشبخت کردنش.... 

شماهم تکرار کن که باید دختراتو خوشبخت کنی،و اجازه نمیدی سختیایی که خودت کشیدی اوناهم بکشن...تکرار کن تکرار کن 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

خیلی عصبی کم صبر شدم

بله متوجه شدم.    نارضایتی داری از زندگی زناشویی.    باعث شده.   اینهمه افکار منفی داشته باشی.   حتی در مورد بچه هات

برو دکتر.   هم روان درمانی بکنی.   شاید هم دارو

وگرنه دو تا.  دختر افسرده.   تحویل جامعه میدی و این زنجیره ادامه داره...

فرزند هدیه خداونده..شما با صداقت احساستونو بیان میکنید ولی ممکنه غضب خدا رو به همراه داشته باشه..والا بنده که پدر هستم تنها دوست من دخترمه.کسی که توی هر شرایطی همراه و دلسوز من بوده و هست.حتی توی سن کم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
نه که چندش منظورم اینه مادرشوهر درگیر حاشیه میشه هی میخواد یه حرفی بزنه مثلا زود از توش حرفای دیگه ...

مادر زن هم تیکه اش رو میندازه اما مردا چون تو باغ نیستن بهشون بر نمیخوره،اما خانمها از تک تک حرکات مادرشوهرشون یه بلوا در میارن

کاش یکیش واسه من بود 💔

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️