2777
2789
عنوان

عجب بارونی میاد مشهد دوستان جاتون خالی دارم میرم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 129 پست

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امروز بهم برگردن و خیلی پشیمون شده باشن و خیییلییی بخوانم و فقط عاشق ...

الهی برات بهترین ها بشه قشنگم حتما دعات میکنم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و راحتی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭😭😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخ ...

امیدت بخدا باشه گلم بخدا برا تک تک تون دعای ویژه میکنم 

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش ...

الهی امین الهی حق 

الهی برات بهترین ها بشه قشنگم حتما دعات میکنم 

خیلی ممنون خیر ببینید انشالله 🥺🙏

تو رو خدا و قرآن ویژه دعام کن امروز بهم برگردن و فقط عاشق و دیوونه ی من باشن و بدون من نتونن زندگی کنن😭🤲

من خودم مشهدیم ولی احتمالا هفته دیگه برم،الان یه دفعه ای هوس حرم کردم ،رفتی برامنم دعا کن،مشگلم حل ب ...

چشم بچه محل 

امیدت بخدا باشه گلم بخدا برا تک تک تون دعای ویژه میکنم 

خدا خیرت بده انشالله خیلی خیلی سپاسگزارم 🤲🥺🌹🙏

گلی تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خواهرم زندگیش خوب شه و خیییییلیییی خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و خوشبخت شه انشالله🌹😭😭😭تو رو خدا دعا کن انقدر زندگیش خوب باشه که هیچ وقت نا راضی نباشه از ازدواجش😭🤲🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله شوهرش و خانواده شوهرش هر بدی کردن در حق خواهرم هزار برابر بدترش ببین و خیر نبینن بابت بدیایی که در حق مادر و خواهرم و بنده کردن😭😭😭😭