2777
2789
عنوان

عجب بارونی میاد مشهد دوستان جاتون خالی دارم میرم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 129 پست
بابامو دعا کن سرطان داره😭😭

ناراحت شدم واقعا الهی شفا بده خود آقا جان همه مریض هارو بخصوص بابای شمارو حتما دعا میکنم قشنگم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله پدرم اذیتمون نکنن و دیگه خون به دلمون نکنه واقعا اذیت میکنه تو رو خدا و قرآن و امام حسین از ته دلت دعا کن پدرم انشالله  خوب شه باهامون و دیگه ظلم و بدی نکنه و اهل خیانت و ظلم و فساد و بدی وبد دهنی و دعوا و خساست و بد دلی وکتک زدن نباشه و جامون تصمیم نگیره و تعیین تکلیف نکنه اصلا برامون 😭😭😭😭

پدرم خیلی کتک میزنه و اذیت میکنه مادرمو تو رو خدا دعا کن یا درست شه و دیگه آزارمون نده اسلا یا بمیره سکته کنه الان و در جا بمیره از شرش راحت و خلاص شیم من و عزیزانم 😭

خیلی خسته شدیم ازش 

واقعا آزار میده ادمو

تو رو خدا خیلی دعام کن پدرم آدم و خوب شه باهامون😭😓🤲 تو رو خدا و قرآن دعا کن یا خوب و آدم شه یا همین حالا بمیره و خلاص شیم از شرش😭😭🙏🙏🙏🙏 تو رو خدا و قرآن دعا کن پدرم بمیره حتما ولی من و عزیزانم هرگز حالا حالا ها نمیریم و تصادف هیچ وقت نکنیم و اتفاق بدی رومون نیفته و سلامتی و آبرو و رزق و روزی و ارامش خوشبختی خدا بهمون خیلی زیاد به من و عزیزانم بده😭🙏

تو رو خدا دعامون کن پدرم راضی شه و  امشب ببرتون مادربزرگمو ببینیم به خیر و خوشی تو رو خدا دعا کن دیگ پدرم اذیتمون نکنه😭🙏

دعا کن انشالله خواهرمم به خیر و خوشی و خوشحالی بیاد

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روده

البته اینم بگم اولین پزشکی هستن ک عمل هایپک رو تو ایران اوردن 

دکتر فخاریان هم تو بیمارستان دی دکتر انکلوژی فوق العاده معروفیه شاگرد دکتر پروفسور اردشیرقوامی بزنی اینترنت 

شاخ های پزشک تو تهران هستن 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 

لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن...برای چشم یاسمن که خوب بشه...برای یه دانشجو که تودرس و دانشگاه بسیارموفق باشه به اردوی مشهد دعوت بشه وبیاد زیارت....درامدمون فراوان بشه پول بیاد وقرضهامون رو بدیم وهمه ی خریدامو بکنم ودکتر هم بریم

گلی تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خواهرم زندگیش خوب شه و خیییییلیییی خوشبخت و موفق و پولدار ...

مطمینم باشید برمی‌گیرد بخودشون بدی هاشون طفلک خواهرت مشکل شون چیه با خواهرت من حتما دعا میکنم 

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ایی و چند تا عمل زیبایی دیگه کنم و از همه خوشگلتر و زیباتر بشم به جبران همه تیکه هایی که بخاطر ظاهرم شنیدم تو رو قران دعام کن پول جور شه و چند تا عمل زیبایی کنم از همه دنیا خوشگلتر و زیباتر بشم😭😭😭😭😭😭😭😭

و تو رو قرآن و خدا و چهارده معصوم دعام کن اونایی که بخاطر ظاهرم و کلا هر کی ولم کرد ول کردن مثل چییییییی پشیمون شن... و هیچ جا زن به زیبایی من یا زیباتر من هرگز نصیبشون نشه انشالله زشت ترین و سیاه ترین و بی ریخت ترین و دماغ گنده و دهن کج و گشادترین زنای عالم نصیبشون و هیچ وقت زن زیبا و شاغل نصیبشون نشه😭🙏و انشالله اون آشغال هایی که ولم کردن معتاد و بیکار شن همین روزا خیلی زود😭😭😭😭و من روز به روز خوشبخت تر و پولدار تر و موفق تر اینا شم 😭

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
ناراحت شدم واقعا الهی شفا بده خود آقا جان همه مریض هارو بخصوص بابای شمارو حتما دعا میکنم قشنگم 

مامان منو امام رضا شفاداد ب همین راحتی سرطان داشت مامانم 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیر وطول عمرباعزت هما وبچه هاش دعا کن درسخون وباادب وموفق باشن...برای چشم ...

امیدت بخدا باشه گلم چشم قشنگم برا همه تون دعا میکنم 

تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی ...

💔🥲🤲🏻 امین عزیزم اما من از خدا برات جراحی نمیخام شانس میخام ک خدا بهت بده 🤲🏻🤲🏻

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
مامان منو امام رضا شفاداد ب همین راحتی سرطان داشت مامانم 

هی جانم چ خوب ایشالله پدرتونم شفا میگیرن مطمئن باش 

💔🥲🤲🏻 امین عزیزم اما من از خدا برات جراحی نمیخام شانس میخام ک خدا بهت بده 🤲🏻🤲🏻

افرین 

هی جانم چ خوب ایشالله پدرتونم شفا میگیرن مطمئن باش 

پدر من نیست اون یکی خانمه من مامانم همین چند ماه پیش شفا گرفت داستان معجزه امام رضا رو تو تایپیک قبلیم نوشتم دوس داشتین بخونین 

🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋 
تو رو خدا و امام رضا خیلی دعام کن  انشالله همین امسال خیییییلیییی زود پول جور شه و بتونم. جراحی ...

الهی بگردم بعضم گرفت   نگران نباش درست میشه عزیزم دعای ویژه میکنم برات قشنگم