2777
2789
عنوان

عجب بارونی میاد مشهد دوستان جاتون خالی دارم میرم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 129 پست
عزیزم زیارت قبول براپسرم علیرضا دعاکن م یضه 

عزمزم دعا کردم الان حال پسرت چطوره بهتر شده 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاربری تعلیق شدنشد جوابتو بدم ببین قطعا تو چون دراین شرایطی که گفتم نیستی و نمیتونی تصورکنی هرچی دوست داری میگی قطعا خودت جام بودی نامسلمون تربودی قطعا و این که هیچی کارای دیگه هم میکردی و که من ازذات درستم نکردم انشالله ادمایی مثل تو باافکارتو که سربار و پر توقع و بی درکن برداشته بشن و ادمای منطقی جایگزین بشن و دیگه نسل عقب مونده های ذهنی فکری ایی مثل تو تموم بشه ریدم تو مسلمونیتی که تو تعبیرش میکنی

عزمزم دعا کردم الان حال پسرت چطوره بهتر شده 

بجای دعا هم یکم رو مغز پوسیدت کارکن که هرچی اسلامو مسلمونیته افرادی مثل تو باعث تنفر نسبت بهش شدن خدا بزنه به کمرت و انشالله تو موقعیتی گیرکنی ببینینی به چشممت که نه ذات داری و نه مسلمونی فقط بلدی جانماز آب بکشی و ادعا نسل ادمایی مثل تو تموم بشن انشالله 

کاربری تعلیق شدنشد جوابتو بدم ببین قطعا تو چون دراین شرایطی که گفتم نیستی و نمیتونی تصورکنی هرچی دوس ...

چی میگی باکی شما فکر کنم اشتباه گرفتی

بجای دعا هم یکم رو مغز پوسیدت کارکن که هرچی اسلامو مسلمونیته افرادی مثل تو باعث تنفر نسبت بهش شدن خد ...

خدا ب کمر خودت بزنه من اصلا شمارو نمیشناسم چرا الکی فحش میدی نفرین میکنی 

کاربری تعلیق شدنشد جوابتو بدم ببین قطعا تو چون دراین شرایطی که گفتم نیستی و نمیتونی تصورکنی هرچی دوس ...

من ک تو تاپیکت بودم داشتم با درد دل میکردم دونفر دیگ اومدن فحش دادن دعوا راه انداختن شما اشتباهی اومدی منو فحش میدی آخه الان از تاپیک آخرت فهمیدم کی آخه من همونم ک گفتم چجوری با مادرشوهر بی فکری داری سر پیری فکر خودشون نیستن اشتباه گرفتی منو با اون دونفر