کاربری تعلیق شدنشد جوابتو بدم ببین قطعا تو چون دراین شرایطی که گفتم نیستی و نمیتونی تصورکنی هرچی دوست داری میگی قطعا خودت جام بودی نامسلمون تربودی قطعا و این که هیچی کارای دیگه هم میکردی و که من ازذات درستم نکردم انشالله ادمایی مثل تو باافکارتو که سربار و پر توقع و بی درکن برداشته بشن و ادمای منطقی جایگزین بشن و دیگه نسل عقب مونده های ذهنی فکری ایی مثل تو تموم بشه ریدم تو مسلمونیتی که تو تعبیرش میکنی
بجای دعا هم یکم رو مغز پوسیدت کارکن که هرچی اسلامو مسلمونیته افرادی مثل تو باعث تنفر نسبت بهش شدن خدا بزنه به کمرت و انشالله تو موقعیتی گیرکنی ببینینی به چشممت که نه ذات داری و نه مسلمونی فقط بلدی جانماز آب بکشی و ادعا نسل ادمایی مثل تو تموم بشن انشالله
کاربری تعلیق شدنشد جوابتو بدم ببین قطعا تو چون دراین شرایطی که گفتم نیستی و نمیتونی تصورکنی هرچی دوس ...
من ک تو تاپیکت بودم داشتم با درد دل میکردم دونفر دیگ اومدن فحش دادن دعوا راه انداختن شما اشتباهی اومدی منو فحش میدی آخه الان از تاپیک آخرت فهمیدم کی آخه من همونم ک گفتم چجوری با مادرشوهر بی فکری داری سر پیری فکر خودشون نیستن اشتباه گرفتی منو با اون دونفر
توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره