2777
2789
عنوان

عجب بارونی میاد مشهد دوستان جاتون خالی دارم میرم حرم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 129 پست

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخدام رسمی آموزش و پرورش شیم انشالله 😭😭😭😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله امروز بهم برگردن و خیلی پشیمون شده باشن و خیییلییی بخوانم و فقط عاشق ...

الهی برات بهترین ها بشه قشنگم حتما دعات میکنم 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش و آسایش و امنیت و موفقیت و راحتی به من و عزیزانم خیییییلیییی ویژه بده انشالله 😭😭😭😭🙏

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی،برای حاجت روا شدنم یه انشالله بگید😔😭💔🥺
تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله من و خواهرم امسال یا نهایتا سال بعد دبیری یا آموزگاری قبول شیم و استخ ...

امیدت بخدا باشه گلم بخدا برا تک تک تون دعای ویژه میکنم 

تو رو خدا خیلی دعام کن انشالله خدا، آبرو و سلامتی و زیبایی و محبوبیت و رزق و روزی و خوشبختی و آرامش ...

الهی امین الهی حق 

الهی برات بهترین ها بشه قشنگم حتما دعات میکنم 

خیلی ممنون خیر ببینید انشالله 🥺🙏

تو رو خدا و قرآن ویژه دعام کن امروز بهم برگردن و فقط عاشق و دیوونه ی من باشن و بدون من نتونن زندگی کنن😭🤲

من خودم مشهدیم ولی احتمالا هفته دیگه برم،الان یه دفعه ای هوس حرم کردم ،رفتی برامنم دعا کن،مشگلم حل ب ...

چشم بچه محل 

امیدت بخدا باشه گلم بخدا برا تک تک تون دعای ویژه میکنم 

خدا خیرت بده انشالله خیلی خیلی سپاسگزارم 🤲🥺🌹🙏

گلی تو رو خدا خیییییلیییی دعام کن انشالله خواهرم زندگیش خوب شه و خیییییلیییی خوشبخت و موفق و پولدار و سالم و خوشبخت شه انشالله🌹😭😭😭تو رو خدا دعا کن انقدر زندگیش خوب باشه که هیچ وقت نا راضی نباشه از ازدواجش😭🤲🙏

تو رو خدا دعا کن انشالله شوهرش و خانواده شوهرش هر بدی کردن در حق خواهرم هزار برابر بدترش ببین و خیر نبینن بابت بدیایی که در حق مادر و خواهرم و بنده کردن😭😭😭😭