2777
2789

بیست سالمه یک ساله عقد کردم 

من رفیقم دو ساله با یک پسری آشنا شده پسره مال یک شهر دیگه اس اما چند بار اومده و دوستمو دیده راستش من خیلی از همون اول که رفیقم از پسره تعریف کرد حس خوبی نگرفتم چون بعد ها که بحث میکردن و رفیقم تعریف میکرد 

فهمیدم آقا خودشیفته تشریف داره ولی رفیق ما رو هم جوری وابسته به خودش کرده که نگو و نپرس. 

خلاصه چند وقت پیش من رفتم تلگرام دیدم یه نفر بهم پی ام داده که سلام خوبی ؟ مایلی آشنا بشیم ؟؟ منم طبق معمول اول شات گرفتم که بعداً با همین دوستم بشینیم مسخره اش کنیم و اینا بعدم بلاک کردم و چیزی نگفتم 

خلاصه شات رو که نشون رفیقم دادم 

فضولیش گل کرد که ببینه طرف کیه و چیه ما هم تهشو در آوردیم و فهمیدیم که بعلهههه اکانت دوم دوست پسر خودشه!!!! پسره از ایناس که رفیقم چندبار تو مسائل مختلف مچشو گرفته با سند و مدرک ولی پسره زیر بار نرفته 

قبلا تاپیک زده بودم که پسره پیج یه دختر خ.راب از اینا که شماره میذارن فالو کرده بود دوستم شات گرفته بود پسره هزار تا دروغ سر هم کرد اما زیر بار نرفت 

یه بار دیگه هم دوستم تو اکسپلور پست یه پیج رو میبینه که دختره مژه کار هست و دیده پارتنرش پیج دختره رو فالو کرده و تمام پست های پیج دختره رو فول لایک کرده !!! و دختره هم اینو فالو متقابل داره !!! خلاصه میگه من می‌خوام کات کنم ولی می‌خوام کثافت کاری های این عوض.ی رو هم به روش بیارم ولی زیر بار هم نمیره