2777
2789
عنوان

جوابم توی جمع به خواهرشوهرم اینا چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 52 پست
عزیزم وقتی کسی با مسخره کردن من یا همسرم شاد میشه، همون بهتر که نشه. شادی به مسخره کردن و تیکه انداخ ...

بحث اینه قرار نیست جواب همه رو بدیم

به همه ، چیز یاد بدیم

یه جمع خانوادگیه

به مرور مشکل پیش میاد

کم کم بهت میگن الگو خانوم

از این چیزا

سکوتم بد نیست

هرچند خودت بهتر شرتیط رو میبینی و تشخیص میدی

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم فضای خانوادگیتون چجور هست باید ببینی اونا چجور ادمایی ان تو ی خانواده  این صحبت مشکلی ...

سلام درخواست میدم اگه دوست داشتی قبول کنی من یه مشکلی با خانواده شوهرم دارم احساس کردم میتونی بهم راهکار بدی

بحث اینه قرار نیست جواب همه رو بدیم به همه ، چیز یاد بدیم یه جمع خانوادگیه به مرور مشکل پیش میاد ...

سعی میکنم از این به بعد بیشتر پیاده کنم حرفتون رو تو زندگیم مرسی عزیزم

سلام درخواست میدم اگه دوست داشتی قبول کنی من یه مشکلی با خانواده شوهرم دارم احساس کردم میتونی بهم را ...

حتما

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
شوهر من که نه تو خونه پشتمه نه تو جمع. دیگه منم عادت کردم ک مثل خودش باهاش حرف بزنم.    ...

ما هم اوایل اینجوری بودیم خیلی سخت گذشت بهم ولی الان خیلی بهتر شده چون رو رفتار و طرز حرف زدنم بیشتر کار کردم

حاضرجوابی خوب قشنگه،خوشم اومد هم جواب دادی هم ناراحتی پیش نیومده با حرفت 

امیدوارم همه خانوما یروزی انقدر عاقل باشن

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

اینکه شما کم حرف هستی و در خانواده همسرت طور دیگه ای رفتار می کنی دلیل نمیشه که بقیه هم مثل شما باشن یا جاری رو بخاطر گرم گرفتن و صحبت کردن چاپلوس خطاب بکنی

رفتار همسرتون هم گویا بیشتر بخاطر این بوده که شما خیلی ساکت نمونی و حس نکنی که مورد توجه نیستی. تا یه جایی خوب و قابل تحسینه اما از یه حدی به بعد واقعا این رفتار لوس و زننده میشه

حرف شما هم اگر شوهر خواهر شوهرتون در اون جمع حضور نداشته و فقط برادرشوهر و پدر شوهرتون بودن میشه به عنوان یه ابراز ناراحتی نسبتا محترمانه تلقی بشه اما اگر داماد خانواده هم بوده واقعا زشت و توهین آمیز بوده در مقابل شوخی که با همسرتون شده

ما هم اوایل اینجوری بودیم خیلی سخت گذشت بهم ولی الان خیلی بهتر شده چون رو رفتار و طرز حرف زدنم بیشتر ...

من اوایل خیلی بهش احترام میذاشتم و محبت میکردم و بهش گفتم از چ چیزایی بدم میاد ولی اون قدر ندونست. منم شدم همونی که اون باهام رفتار میکنه. وقتی خیلی دوستش داشتم حرکات ناراحت کننده ش برام غیرقابل تحمل بود ولی الان نه. مثلا قهر کنه اصلا سراغشم نمی‌گیرم . یا بدخلقی کنه اعتناش نمیکنم.

اینکه شما کم حرف هستی و در خانواده همسرت طور دیگه ای رفتار می کنی دلیل نمیشه که بقیه هم مثل شما باشن ...

با توجه به شرایط و فضای خانوادگی ما، رفتار من بهترین رفتار هست شاید به فضای خانوادگی شما نخوره ولی من هم با همه اینجا طبق میل خودشون رفتار میکنم با هرکس دقیقا مثل خودش هستم. ولی حرف شما هم تا یه حدی درسته ممنون که بهم اینا رو گفتی