2777
2789
عنوان

جوابم توی جمع به خواهرشوهرم اینا چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 52 پست

والا بیشتر جاریتو داغون کردی،خواهر شوهرت هم اگه دیگه چیزی نگفته به این خاطر بوده که با احترام در مورد پدر و مادرش صحبت کردین

میشه لطفاً برا شادی روح پدرم فاتحه و صلوات بخونید😔بابای مهربونم آخه تو کجایی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود خوشبحالت میتونی درجا جواب بدی ولی بزادرشوهرت هم مگه از زیر دست همین پدر مادر در نیومدن؟

زن ارزش مرد رو بالا میبره مرد هم ارزش زن رو بالا میبره خانوم اونم میتونست جوری حرف بزنه که شوهرش سرش بالا باشه پیش خانوادش 

نمیدونم فضای خانوادگیتون چجور هست

باید ببینی اونا چجور ادمایی ان

تو ی خانواده  این صحبت مشکلی ایجاد نمیکنه اما تو یه خانواده بی ادبی به حساب میاد

خلاصه اینکه نظراتتون رو اعلام کنید ولی بی جنبه نباشید

چند وقته ازدواج کردی

اون اوایل به شوهرم زیاااد میگفتن

منم چیزی نمیگفتن.میخندیدن و فضا شاد میشد

دیگه الان بعد چند سال همه شون فهمیدن شوهرم به خانومش ارزش میده

کسی هم زن ذلیل نمیگه

اخه بعضی رفتارا مال اوایل عروسیه و شما متوحه نمیشی چقدر رو مخه

از بیرون یه جوری به نظر میاد

و اینکه سخت نگیر

بیشتر معاشرت کن

من ادمایی که زیادی سخت میکنن رو خیلی نمیپسندم.

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بنظرم خودت بدتری منتظر سوژه هستی بکوبونی و خودتو بالا ببری

اره من دقیقا حرف نمیزنم بزنم هم جوری جواب میدم که حد و مرزم با همه مشخص بشه و دیگه تکرار نشه خانومی

هیچی بهشون نگو اونا وقتی اینچیزا رو میبینن حرص میخورن حسادت میکنن.دایی من با خانمشاینجوریه خیلی تو جمع دستشمیندازن حتی خانمش ولی اونا اصلا براشون مهم نیست و بیشتر جلب توجه میکنن ولی پشت سرشون شنیدم همه میگن خدا شانس بده چقدر خانمش رو دوس داره پس ما چرا شانس نداشتیم و کلی از این حرفا ولی جلو روشون فقط مسخرشون میکنن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
زن ارزش مرد رو بالا میبره مرد هم ارزش زن رو بالا میبره خانوم اونم میتونست جوری حرف بزنه که شوهرش سرش ...

منظورم اینه شوهر اونم بالا بردی ، البته باز اینم خوبه چون هرچی بشه شوهرش فردا میگه ما که به قول زنداداش خوبیم تو مشکل داری  

نمیدونم فضای خانوادگیتون چجور هست باید ببینی اونا چجور ادمایی ان تو ی خانواده  این صحبت مشکلی ...

عزیزم وقتی کسی با مسخره کردن من یا همسرم شاد میشه، همون بهتر که نشه. شادی به مسخره کردن و تیکه انداختن میگن به نظرت؟ شاید حرف شما درست باشه ولی خودشون هم آدمایی هستن که اگه حرفی از اونا بگم که شادی بشه، تا چند روز اخم میکنن به آدم پس اونیکه جنبه شوخی نداره، نباید با کسی هم شوخی بکنه