2777
2789
عنوان

جوابم توی جمع به خواهرشوهرم اینا چطور بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 52 پست

😂جوابت بد نبود . من بودم خودم بالا میبردم تا پدرشوهر مادرشوهرم رو.

مثلا میگفتم ؛ چ زن ذلیلییی؟؟؟ کسی ک فهم اینو داره هوای خانوما داشته باشه بهش احترام و عشق بده از کی تاحالا شده زن ذلیلی؟؟؟معنی زن ذلیلم فهمیدیم.

برا شما احترام و اهمیت دادن دور از تصوره؟؟ خب متاسفم برا من و همسرم ی چیز عادیه🥰

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل خیلی بهش احترام میذاشتم و محبت میکردم و بهش گفتم از چ چیزایی بدم میاد ولی اون قدر ندونست. م ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن، هرچی باشه همسرته فقط معلومه زیادی دنبالش کردی اونم فرار کرده، زیادی توجه نکن بهش مردها هرچقدر کم توجه باشی بهشون، بیشتر سمتت میان وقتی زیادی محبت میکنی و لوس میکنی، از آدم فرار میکنن و فکر میکنن هرطور رفتار کنن بازم نازشون رو میکشی

الان چ ضربه ای ب خواهرشوهر زدی؟؟از مامان باباش تعریف کردی بلاخره اونم از اون مامان بابای باشعوره!!

قصد ضربه زدن نداشتم که فقط اونم همراه اونا مسخره میکرد منم حرفی زدم که اونم از حرفاش خجالت کشید

وااااایی دیگ تو هم ازون ور بوم افتادی .

از اون ور بوم نیفتادم عزیزم کاملا وسط بوم ایستادم   

تجربه نشون داده در محیط خانوادگی نباید خیلی صلب بود. نباید اجازه بدیم بهمون بی احترامی بشه اما لزومی هم نداره چون رفتارمون با بقیه همسان نیست سریعا عکس العمل نشون بدیم. بین این دو مرزی وجود داره که باید با ظرافت تعیینش کرد. راستش برخورد های تند و حساسیت زا شاید در کوتاه مدت جواب بده اما اصلا در بلند مدت راه حل خوبی نیست 

از اون ور بوم نیفتادم عزیزم کاملا وسط بوم ایستادم     تجربه نشون داده در محیط خانوادگی ن ...

راستش جاری تازه عروس من هم خیلی حرف میزنه و برادرشوهرمو جلو جمع قربونش برم و اینجور چیزا میگه . نمی‌دونم چرا من اصلا بهش ون حسودیم نمیشه و برام مهم نیس. فقط داشت برا شوهرش میوه پوست می‌کند شوهر من گفت یکی نیس برا ما میوه پوست کنه دامادش هم تایید کرد . من چون از حرکات شوهرم بدم میاد گفت تو پوست همه رو می‌کنی لازم نیس کسی برات چیزی پوست بکنه.