2777
2789
عنوان

زخم شدن واژن متاهلا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8071 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار تو شروع رابطه اینجوری میشه سوزش اونجاس بعدش خوب میشه که تو شروع هم ارومه بنده خدا

من از دکتر پرسیدم گفت ترمیم که میشه دوبارهبعد رابطه  همون قسمت زخم میشه. یبار که پاره شده بیا بخیه بزنم تا کامل ترمیم بشه. 

منم همینم البته ده ساال گذشته از ازدواجمون و یه بچه دارم دقیقا بعد بچه اینجوذی شدم انگار خیلی نازک ...

ایی چیکار کردی منم نزدیک سه ساله ازدواج کردم بعد زایمان اینجوری شدم همش فکر میکنم بخیع خا پاره میشن😂

برای این میپرسم ببینم علائم واضحی داشته که من داشته باشم و توجه نکرده باشم، حالا دکترو که میرم چون ع ...

عزیزم پوزیشن هایی که به اون نقطه ضربه نمیخوره رو امتحان کن من نمیتونم باز کنم اینجا ولی ...

ای مترسک چشاتو وا کن گندماتو دزدیدن
به من اگه میشه معرفی کن❤️

دکتر فائزه فرهت تو خیابون شریعتی

من دوست مامانم دکتر زنانه ولی مطبش ورامینه بهمون دوره،خودش ایشونو برای چکاپ و درمان کیست تخمدان و اینها معرفی کرد ک انصافا من عاشقشم.دوستشونه گویا

خودم اینهمه رفتم دکتر و بیمارستان،تنها کسی که تشخیص داد کیست داخل شکمم ربطی به تخمدان نداره و برای بارداری خطرناک نیست و لزومی به لاپاروسکوپی نیست همین خانمه

وگرنه همه جا میگفتن عمل اورژانسی میشی با ۳۰ درصد اسیب به تخمدان

بسیار با وجدان و با سواده و الکی مثل بقیه داروی هورمونی نمیده بهت...

بعد از این دیگه عاشقش شدم برای چکاپ و عفونت و مشکلات دیگه میرم پیشش

اسمش رو تو گوگل و نشان سرچ کنی میاره با شماره تماس و لوکیشن

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

اخه نمیفهمم مشکل چیه هربار همین موضوع پیش میاد، اینسری الان نمیدونم زخم شده یا نه ولی قشنگ خون بود،

عزیزم شما خوب شدی ؟ من نمدونم چرا اینجوری شدم ،رابطه ک نمتونم برقرار کنم تاحالا هم نکردم تنگه اون قسمت شدید درد میاد ، دکتر گف خشکه ،دقیقا همون ناحیه بین واژن مقعد وقتی ناخنمو چندبار میزنم بش اتفاقی یا یهو میکشمش ب طرفین ترک ریز میخوره که موقع ادرار سوزش داره خودش بعد یه روز خوب میشه ولی باز بهش ور برم اینطوری میشه ،میترسم کلا نتونم رابطه داشته باشم الان خیلی تایم گذشته کامل خوب نمیشه 

نمدونم تحمل کنم درد ورود رو لیدوکائین بزنم بزارم بره داخل دیگه بیشترم زخم شد شد حداقل باز شه واژنم