2777
2789
عنوان

زخم شدن واژن متاهلا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 8071 بازدید | 94 پست
اخه دو سری رفتم زنه هربار گفت خشکی پوست و لیزر و اینا، پماد داد، خوب شد، دباره با رابطه بعد اینجوری ...

تو خشکی واژن داری. شاید سایز شوهرت هم برات بزرگه باعث شده خون بیاد. وقتی خون بیاد یعنی خیلی فشار اومده. حتما ژل زیاد بزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگلیسی بود دیگه اصلا نخوندیمش طبق دانسته ها استفاده کردیم، ولی درکل فک میکنم مشکل داخل نیست مشکل زم ...

واژن اولش هنوز کش نیومده تنگه بخاطر همینه. اولش ژل زیاد بزن ب داخل هم بزن ک اذیت نشی 

بوی بد نه بوی طبیعی واژن، سفید رنگه تقریبا، رو به شفاف، وقتایی که سرکارم و عرق کردم و اینا بیشتره

وقتایی ک تو رابطه ام ترشحم شفاف و بی رنگه و لیزه ولی وقتای دیگه حالت کرم رنگ و سفت تره. موقع رابطه کش میاد. طبیعیه؟؟ 

منم اوایل همین مشکلاتو داشتم و به نظر خودم بخاطر بار اول بود که قسمت بیرونی زخم شد بعد دیگه هررربار باز میسوخت و چن ماه اول هربار رابطه داشتیم خون میومد برا منم خیلی طول کشید الان احساس میکنم اون زخم بیرونی دیگه جوش نخورد همونجور دهانه رحم باز تر موند..